Canagan konzervy pro psy
21. 01. 2023

Canagan konzervy pro psy


Objevte prvotřídní kvalitu vlhkého krmiva pro psy Canagan pro svého milovaného mazlíčka. Toto krmivo bez obilovin, vyrobené z čerstvých přírodních surovin a bez umělých konzervačních látek, barviv a příchutí, je speciálně vyvinuto tak, aby splňovalo jedinečné nutriční potřeby psů. Díky vysokému obsahu bílkovin, esenciálních mastných kyselin a množství vitamínů a minerálů je toto krmivo skvělou volbou pro psy všech životních stádií. Díky tomu, že toto krmivo neobsahuje lepek ani obiloviny, je ideální i pro psy s potravinovou citlivostí nebo alergií.

Rádi bychom vám představili naši moderní řadu kvalitních psích konzerv Canagan - bez obilovin a navrženou tak, aby dokonale odpovídala jedinečným nutričním potřebám vašich čtyřnohých miláčků. Canagan je ultraprémiová značka krmiva, která se vyrábí využitím pouze čerstvých, přírodních surovin, jako jsou maso, ryby a zelenina, bez umělých konzervačních látek, barviv a dochucovadel.


Canagan konzerva pro psa otevřená


Naše mokré krmivo Canagan je zvlášť bohaté na vysoce kvalitní bílkoviny, nezbytné pro udržení pevných svalů a silného imunitního systému u vašeho psa. Dále obsahuje esenciální mastné kyseliny, jako jsou Omega-3 a Omega-6, které zajišťují zářivou srst a zdravou pokožku. Nezapomněli jsme ani na důležité vitamíny a minerální látky, jako je vitamin A, E a zinek, které celkově přispívají ke zdraví a pohodě vašeho psa. 


Canagan je pečlivě navržen tak, aby poskytoval správnou rovnováhu živin pro různá životní stádia - bez ohledu na to, zda je váš miláček štěně, dospělý pes nebo senior. Můžete mít jistotu, že dostává výživu, kterou potřebuje pro optimální prosperitu.


A co ještě víc? Naše vlhké krmivo Canagan je vyrobeno z různých druhů masa a ryb - od kuřecího a krůtího po kachní, jehněčí, zvěřinu, divoké prase, hovězí, losos a bílou rybu. To znamená, že vaši psi si užijí lahodnou chuť a rozmanitost příchutí, které si zamilují.


Canagan je navíc bezlepkové a bez obilovin, což ho činí ideální volbou pro psy s potravinovými citlivostmi nebo alergiemi.


Celkově řečeno, Canagan je jedním z nejkvalitnějších výživných krmiv, které je navrženo tak, aby naplnilo jedinečné potřeby psů všech věkových kategorií a velikostí. Díky svému složení bez obilovin a pestrou nabídkou masa a ryb je perfektní volbou pro psy s potravinovými citlivostmi nebo alergiemi a jistě poskytne základní živiny, které psi potřebují pro zdraví a radost ze života.


Konzerva Canagan u australskeho ovcaka

 

Doufáme, že si naše Canagan konzervy zamilujete stejně jako vaši pejsci. Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte se na nás obrátit: info@jofikrmiva.cz


Zde je stručný přehled vybraných receptur:

Toto je jen několik příkladů dostupných receptur krmiva pro psy značky Canagan. Každá receptura nabízí jedinečnou směs ingrediencí, které vašemu psovi poskytnou základní výživu potřebnou k tomu, aby prospíval. Neváhejte a prozkoumejte všechny možnosti a vyberte si tu, která nejlépe vyhovuje chuti a potřebám vašeho psa.


Canagan kuřecí: 

Tato receptura je vyrobena z jemného kuřecího masa a různých druhů zeleniny a je bohatá na bílkoviny a základní živiny. 


Více informací a možnost zakoupení najdete zde: https://www.jofikrmiva.cz/canagan-kureci-400g-d4608-html

výhodné balení: Výhodné balení po 6ks


Canagan Krůta a kachna: 

Tato receptura je vyrobena ze šťavnatého krůtího a kachního masa, rozmanité zeleniny a je bohatá na bílkoviny a esenciální živiny. 


Více informací a možnost zakoupení najdete zde: https://www.jofikrmiva.cz/canagan-kruta-a-kachna-400g

výhodné balení: Krůta a kachna výhodné balení po 6 ks



Canagan Losos a sleď:

Kombinace Lososa, sleďe a různých druhů zeleniny. Je bohatý na omega-3 mastné kyseliny a tím zajistí ještě lesklejší srst. Dobrá možnost pro malé psy. Chcete vědět více o krmení malých psů? Přečtěte si náš článek “Nejlepší krmivo pro malá plemena: Komplexní průvodce výživou malých psů a tipy na krmení” zde


Více informací a možnost zakoupení zde: Losos a sleď

Výhodné balení: Výhodné balení Losos a sleď po 6ks



Canagan Zvěřina: 

Jedna z nejoblíbenějších a nejchutnějších receptur. Srnčí v kombinaci s kachním masem je neodolatelná kombinace. 


Více informací a možnost zakoupení najdete zde: https://www.jofikrmiva.cz/canagan-zverina-400g-d4607-html

Výhodné balení: Výhodné balení Canagan zvěřina po 6ks


Canagan Farmářské jehněčí:

Volně chované ovce zaručují excelentní kvalitu křehkého jehněčího masa. 


Více informací a možnost zakoupení najdete zde: https://www.jofikrmiva.cz/canagan-farmarske-jehneci-400g-d4901-html

Výhodné balení: Výhodné balení po 6ks



Klíčová slova: Canagan, mokré krmivo pro psy, bez obilovin, vysoký obsah bílkovin, esenciální mastné kyseliny, omega-3, omega-6, vitamíny, minerály, životní fáze, bez lepku, přírodní složky, umělé konzervační látky, barviva, příchutě, citlivost na krmivo, alergie, výživné, zdravé, šťastné.


Níže je uvedena srovnávací tabulka konzervy Canagan pro psy se zaměřením na složení, analytické složky a nutriční přísady. Kromě toho jsme připojili stručnou recenzi každého výrobku.



Fotka

Výrobek

Složení

Analytické složky

Doplňkové látky

Recenze

Canagan kuřecí 400g


Čerstvě připravené kuřecí (min. 66%), sladký brambor (min. 4%), mrkev, hrášek, minerály, lososový olej,vojtěška, mořské řasy, glukosamin, chondroitin, Yuka extrakt (22,2 mg / kg), brusinkový extrakt (22,2 mg / kg),

Prebiotika Mannan- oligosacharidy (11,1 mg / kg), jablko, špenát, česnek, máta peprná, petržel, kmín.

Hrubý protein 10.0 %, obsah tuku 7.0 %, hrubá vláknina 0.5 %, hrubý popel 2,5 %, vlhkost 75 %.


Vitamin D3 200 IU, zinek (monohydrát síranu zinečnatého) 25 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 1,4 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý) 0,75 mg, měď (pentahydrát síranu měďnatého) 1 mg.

Psi milují kuřecí příchuť a vyvážený obsah bílkovin a tuků jim dodává energii a zdraví. Canagan Chicken se rychle stalo základem jídelníčku mého psa a není těžké pochopit proč! Jako oddaný majitel vždy hledám prémiové a výživné možnosti a Canagan mě tímto produktem skutečně ohromil.

Canagan krůta a kachna 400g


Čerstvě připravené vykostěné krůtí maso (40 %), čerstvě připravené vykostěné kachní maso (26 %), batáty (sladké brambory), bio mrkev, bio hrách, bio brokolice, vitaminy a minerální látky, Slávka zelená*, lososový olej, bio jablka, bio špenát, mořské řasy, petržel, juka, šípky, kopřiva, měsíček, jilm, anýz, máta, rozmarýn.
*zdroj glukosaminu (100 mg/kg)


Hrubý protein 10,3 %, obsah tuku 5,9 %, hrubý popel 2,5 %, hrubá vláknina 0,5 %, vlhkost 75 %.

Vitamin D3 200 IU, zinek 25 mg, mangan 1,4 mg, jód 0,75 mg, měď 1 mg

Když už mluvíme o chuti, můj pes naprosto zbožňuje Canagan Turkey Duck! Jakmile otevřu konzervu, vzrušeně vrtí ocasem a pokaždé vylíže misku dočista. Kombinace krůtího a kachního masa vytváří chuťově výrazné jídlo, které ho zasytí a udrží v touze po dalším jídle.


Canagan losos a sleď 400g


Čerstvě připravené vykostěné maso z lososa (40%), čerstvě připravený vykostěný sleď (30%), sladká brambora, bio mrkev, bio Hrách, bio brokolice, vitamíny a minerály, Zelená mušle *, lososový olej, bio jablko, bio Špenát, mořské řasy, petržel, juky, šípek, kopřiva, měsíček lékařský, jilmu, anýz, máta, rozmarýn.
* Zdroj glukosamin (100 mg / kg)


Hrubý protein 9.1%, Hrubý tuk 4.5%, Hrubá vláknina 0.5, Hrubý popel 2.5%, Vlhkost 75.0%

Vitamin D3 200 IU

síran zinečnatý monohydrát 15,0 mg

Síran manganatý 3,0 mg

Jodičnan vápenatý bezvodý 0,75 mg

Toto mokré krmivo se zaměřuje na pravého lososa a sledě, dva fantastické zdroje omega-3 mastných kyselin, a v kombinaci s plnohodnotnými sladkými bramborami a zeleninou nabízí mému psovi chutné a vyvážené jídlo. Oceňuji absenci umělých přísad a obilovin.

Canagan britské jehněčí 400g

Čerstvě připravené vykostěné velšské jehněčí (65 %), batáty (sladké brambory), bio mrkev, bio hrách, bio brokolice, vitaminy a minerální látky, slávka zelenoústá*, lososový olej, bio jablka, bio špenát, mořské řasy, petržel, juka, šípky, kopřiva, měsíček, jilm, anýz, máta, rozmarýn.
*zdroj glukosaminu (100 mg/kg)

Hrubý protein 10,3 %, obsah tuku 6,3 %, hrubý popel 2,3 %, hrubá vláknina 0,5 %, vlhkost 75 %.

Vitamin D3 200 IU, zinek (monohydrát síranu zinečnatého) 25 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 1,4 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý) 0,75 mg.

Psi s alergiemi nebo citlivostí dobře snášejí tuto recepturu na bázi jehněčího masa. Obsah bílkovin podporuje zdraví svalů. Obsah bílkovin 10,3 % je pro aktivní životní styl mého psa tak akorát.

Canagan zvěřina 400g


Čerstvě připravená zvěřina (25 %), čerstvě připravená kachna (20 %), čerstvě připravená husa (20 %), sladké brambory, mrkev, hrášek, brokolice, minerály, slávka zelenoústá*, lososový olej, jablko, špenát, mořské řasy, petržel, juka, šípky, kopřiva, měsíček, jilm, anýz, máta peprná, rozmarýn. *Zdroj glukosaminu (100 mg/kg).

Hrubý protein 10,3 %, obsah tuku 5,9 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2,9 %, vlhkost 80 %.

Vitamin A 3 000 m.j., vitamin D3 200 m.j., zinek (monohydrát síranu zinečnatého) 25 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 1,4 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý) 0,75 mg, měď (pentahydrát síranu měďnatého (II)).

Nedávno jsem vyzkoušela mokré krmivo Canagan Country Game pro svého psího společníka a musím říct, že je to opravdový vítěz! Jako majitelka domácího mazlíčka, pro kterou je zdraví a výživa mého psa prioritou, vždy hledám prémiové možnosti a Canagan mě nezklamal.

Canagan Puppy Feast 400g


Čerstvě připravená vykostěné kuře (35%), čerstvě připravené vykostěné hovězí maso (30%), sladké brambory, bio mrkev, bio hrách, bio brokolice, vitamíny a minerály, zelená lýková muška *, lososový olej, bio jablko, , Mořské řasy, petržel, yucca, šípek, kopřiva, měsíček měsíčku, klopu, anýz, máta, rozmarýn.

* Zdroj glukosaminu (100 mg / kg)

Hrubý protein 10,8%, hrubý tuk 6,7%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popel 2.1%, vlhkost 75.0%

Vitamin D3 200 IU, Monohydrát síranu zinečnatého 15,0 mg, Síran manganatý 3,0 mg, Bezvodý jodičnan vápenatý 0,75 mg

Zaprvé, kompozice je vynikající. Toto mokré krmivo se zaměřuje především na kvalitní živočišné bílkoviny, jako je kuřecí nebo krůtí maso, a je doplněno plnohodnotnými sladkými bramborami a zeleninou, což zajišťuje dobře vyvážené a komplexní krmivo pro mé rostoucí štěně. Myšlenka, že dostává základní živiny bez zbytečných plnidel, mě uklidňuje.

Canagan farmářské jehněčí 400g

Čerstvě připravené vykostěné jehněčí (65%), sladké brambory, bio mrkev, bio Hrách, bio brokolice, vitamíny a minerály, zelená mušle *, lososový olej, bio jablka, bio špenát, mořské řasy, petržel, juka, šípky, kopřiva, měsíček , jilmu, anýz, máta, rozmarýn.

* Zdroj glukosamin (100 mg / kg)

Hrubý protein 10,2 %, hrubý tuk 8,5 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 3 %, vlhkost 75 %.


Vitamin D3 200 IU, zinek (monohydrát síranu zinečnatého) 25 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 1,4 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý) 0,75 mg.

Pozoruhodný je obsah rostlinných látek, jako je měsíček lékařský, kopřiva a heřmánek. Tyto přísady mají další přínos pro pohodu mého psa a dávají mi jistotu, že Canagan ke svým recepturám přistupuje promyšleně a holisticky.

Canagan Senior 400g

Čerstvě připravené vykostěné volně chované kuře (40%), čerstvě připravená vykostěná krůta (20%), sladké brambory, bio mrkev, bio hrášek, petržel, brusinky, bio brokolice, vitamíny a minerály, zelená mušle, lososový olej, mořské řasy, ostropestřec mariánský, bio jablko, Organic Špenát, glukosamin (1000 mg / kg), chondroitin (1000 mg / kg), Šípek, kopřiva, měsíček lékařský, jilmu, anýz, máta, rozmarýn.

Hrubý protein 10,2 %, hrubý tuk 5,8 %, hrubá vláknina 0,6 %, hrubý popel 2,4 %, vlhkost 80 %

Vitamin D3 200 IU, zinek (monohydrát síranu zinečnatého) 25 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 1,4 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý) 0,75 mg, měď (pentahydrát síranu měďnatého) 1 mg.

Canagan Senior považuji za výjimečnou volbu pro starší psy. Díky vysoce kvalitním surovinám, obsahu živin na míru a promyšlenému složení je to výjimečná volba. Vřele doporučuji Canagan Senior všem majitelům zvířat, kteří hledají to nejlepší pro své milované starší společníky. Canagan si rozhodně získal mou věrnost a jsem si jistá, že si získá i tu vaši!

Canagan kuře a kančí 400g

Čerstvě připravený vykostěné volně chované kuře (39%), čerstvě připravený vykostěný divočák (26%), sladké brambory, bio mrkev, bio Hrách, bio brokolice, vitamíny a minerály, Zelená mušle *, lososový olej, bio jablko, bio špenát, mořské řasy, petržel, juky, Šípek, kopřiva, měsíček lékařský, jilmu, anýz, máta, rozmarýn.* Zdroj glukosamin (100 mg / kg)


Hrubý protein 10,4 %, hrubý tuk 5,8 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2,4 %, vlhkost 78 %.


Vitamin D3 200 IU, zinek (monohydrát síranu zinečnatého) 25 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 1,4 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý) 0,75 mg, měď (pentahydrát síranu měďnatého) 1 mg.


Můj pes naprosto miluje chutnou směs kuřecího masa a divočáka. Je plnohodnotné, výživné a neobsahuje obiloviny, což je ideální pro jeho citlivé bříško. Vřele doporučuji!

Canagan zvěřina a divočák 400g

Čerstvě připravený vykostěná Zvěřina (35%), čerstvě připravený vykostěný Divočák (30%), sladká brambora, bio mrkev, bio Hrách, bio brokolice, vitamíny a minerály, zelená mušle *, lososový olej, bio jablka, bio špenát, mořské řasy , petržel, juky, Šípek, kopřiva, měsíček, jilmu, anýz, máta peprná, rozmarýn.

* Zdroj glukosamin (100 mg / kg)

Hrubý protein 10,5 %, hrubý tuk 6,8 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2,9 %, vlhkost 78 %.

Vitamin A 3 000 m.j., vitamin D3 200 m.j., zinek (monohydrát síranu zinečnatého) 25 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 1,4 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý) 0,75 mg, měď (pentahydrát síranu měďnatého) 1 mg.

Canagan Venison Wild Boar 400g je hitem pro mé štěně! Goldie zbožňuje bohatou chuť a miluje kvalitní suroviny. Je to výhra pro všechny! Jsem ráda, že jsem našla Jofi Instagram a objevila toto krmivo pro domácí mazlíčky.

Canagan Chicken hotpot 400g

Čerstvě připravené vykostěné kuřecí maso (65 %), batáty (sladké brambory), bio mrkev, bio hrách, bio brokolice, vitaminy a minerální látky, slávka zelenoústá*, lososový olej, bio jablka, bio špenát, mořské řasy, petržel, juka, šípky, kopřiva, měsíček, jilm, anýz, máta, rozmarýn.

*zdroj glukosaminu (100 mg/kg)

Hrubý protein 10,2 %, obsah tuku 5,8 %, hrubý popel 3 %, hrubá vláknina 0,5 %, vlhkost 75 %

Vitamin D3200 IU, zinek (monohydrát síranu zinečnatého) 25 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 1,4 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý) 0,75 mg, měď (pentahydrát síranu měďnatého) 1 mg.

Canagan Chicken Hotpot 400g je úžasně chutný! Můj pes ho miluje a je to pro něj opravdová lahůdka! S potěšením nakupuji výrobky Canagan od výhradního distributora Jofi Krmiva! Nejenže nabízejí nejlepší ceny, ale mohu se také spolehnout, že pro svého chlupatého společníka dostávám originální a kvalitní výrobky.

Canagan britské hovězí 400g


Čerstvě připravené vykostěné britské hovězí (65%), sladké brambory, bio mrkev, bio Hrách, bio brokolice, vitamíny a minerály, Zelená Slávka *, lososový olej, bio jablko, bio špenát, mořské řasy, petržel, juka, Šípek, Kopřiva, měsíček, jilma, anýz, máta, rozmarýn. * Zdroj glukosaminu (100 mg / kg)

Hrubý protein 10,8 %, hrubý tuk 7,8 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2,2 %, vlhkost 75 %.


Vitamin D3 200 IU, zinek (monohydrát síranu zinečnatého) 25 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 1,4 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý) 0,75 mg.


Canagan British Beef 400g je v mé domácnosti jednoznačným vítězem!  Můj pes naprosto miluje lahodnou chuť britského hovězího masa a je mi jasné proč - je vyrobeno z kvalitních surovin. Směs hovězího masa, sladkých brambor a zeleniny vytváří chutné a vyvážené jídlo, které mého psa uspokojí a vrtí ocasem, aby si přidal!


Skvělá zpráva! V současné době máme skladem všechny druhy mokrého krmiva Canagan, které jsou připraveny pro vás a vašeho chlupatého společníka! Navíc naše efektivní doručovací služba zajistí, že vaše objednávka bude u vašich dveří během chvilky - obvykle následující pracovní den. Nikdy nebylo snazší dopřát svému mazlíčkovi lahodné a výživné příchutě Canagan!


Obsažené produkty

  • Nakupte více a ušetřete
Canagan krůta a kachna 400g
  • Nakupte více a ušetřete
Canagan britské hovězí 400g