Nejlepší masové sušenky pro vašeho psího kamaráda: Průvodce
28. 02. 2024

Nejlepší masové sušenky pro vašeho psího kamaráda: Průvodce

Informace

Sušenky pro psy jsou nejen skvělou odměnou, ale také mohou sloužit jako efektivní nástroj pro výcvik a posílení vztahu mezi psem a jeho majitelem. Na trhu je mnoho různých značek a typů sušenek, z nichž každá nabízí unikátní přínosy a příchutě. Podívejme se podrobněji na čtyři značky sušenek pro psy dostupné na Jofikrmiva.cz.


Canagan Softies

Canagan Softies jsou měkké pamlsky, které jsou ideální pro psy všech věkových kategorií, včetně štěňat a starších psů, díky jejich snadno žvýkatelné konzistenci. Tyto sušenky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin a jsou bez obilovin, což je činí vhodnými i pro psy s citlivým trávením nebo alergiemi na obiloviny. Nabízejí různé příchutě, aby vyhověly preferencím každého psa.

Canagan Softies: Kuřecí

Tyto měkké pamlsky od Canagan jsou ideální pro psy, kteří preferují jemnější texturu. Díky svému složení jsou vhodné pro všechna plemena, zejména pro malá až střední plemena, která mohou mít menší čelisti a preferují snadněji žvýkatelné pamlsky.

Amore

Amore je značka, která se specializuje na výrobu prémiových sušenek a pamlsků pro psy. Tyto produkty jsou vyrobeny z kvalitních a čerstvých surovin, aby zajistily nejen skvělou chuť, ale také přínos pro zdraví psů. Amore klade důraz na přírodní složení svých produktů, včetně masa z volného chovu a čerstvé zeleniny a ovoce, což je činí ideální volbou pro majitele, kteří chtějí svým psům poskytnout jen to nejlepší.

Amore Immunity - pamlsky pro psy a kočky, 50g

Amore Immunity pamlsky jsou ideální volbou pro majitele, kteří chtějí podpořit imunitní systém svých psů a koček. Tento produkt je bohatý na přísady, které stimulují vrozenou imunitní odpověď a podporují každodenní růst a obnovu tkání a buněk, včetně imunitního systému.

Carnilove

Carnilove sušenky pro psy jsou formulovány tak, aby reflektovaly přirozenou stravu psů s vysokým obsahem masa a lesních plodů. Jsou bez obilovin a brambor, což je činí vhodnými pro psy s citlivým trávením nebo specifickými dietními potřebami. Carnilove nabízí širokou škálu příchutí, včetně unikátních kombinací, jako je sob s borůvkami, které jsou vhodné pro všechny psy, zejména ty, kteří vyžadují vyšší podíl masa ve své stravě.

Carnilove: Losos s borůvkami

Carnilove nabízí širokou škálu příchutí, ale losos s borůvkami je skvělou volbou pro psy, kteří potřebují vysoký obsah omega-3 mastných kyselin pro zdravou srst a kůži. Tento produkt je vhodný pro všechna plemena, obzvláště pak pro plemena s dlouhou srstí nebo pro psy s potenciálními problémy s kůží.

Calibra

Calibra nabízí širokou škálu sušenek a pamlsků pro psy, které jsou vyvinuty ve spolupráci s veterináři. Tyto produkty obsahují funkční složky, které podporují zdraví kůže, srsti, a celkovou vitalitu psů. Calibra nabízí jak klasické sušenky, tak speciální funkční pamlsky pro psy s konkrétními potřebami, jako jsou psi s nadváhou, alergiemi, nebo starší psi.

Calibra Dog Verve Semi-Moist Snack Fresh Duck 150g

Calibra Dog Verve Semi-Moist Snack s čerstvou kachnou je vynikající volbou pro majitele, kteří chtějí svým psům poskytnout zdravou a chutnou odměnu. Tyto polovlhké pamlsky obsahují čerstvé kachní maso pro vysokou chutnost a jsou bez obilovin, což je činí ideálními pro psy s citlivým trávením nebo alergiemi na obiloviny.

Doggies

Doggies sušenky pro psy jsou navrženy tak, aby byly nejen chutné, ale také zábavné a stimulující pro psy. Nabízejí různé tvary a velikosti, které pomáhají udržovat zdravé zuby a dásně díky žvýkání. Tyto pamlsky jsou vyrobeny z kvalitních surovin a jsou dostupné v mnoha příchutích, aby uspokojily chuť každého psa. Jsou vhodné pro psy všech věkových kategorií a velikostí.

Doggies snack S, ryba & mořská řasa, 200g

Doggies snack s rybou a mořskou řasou v malých kuličkách je ideální pamlsek pro psy, který kombinuje vysokou chutnost s přínosy pro zdraví. Tento pamlsek je vyroben z čerstvého, uvařeného rybího masa (treska nebo žralok), doplněného o výběrovou lososovou moučku, hovězí a vepřovou masovou moučku, drůbeží játra, rybí vývar a další kvalitní ingredience.

Každá z těchto značek nabízí něco speciálního pro různé potřeby a preference psů. Ať už hledáte sušenky pro specifické zdravotní potřeby vašeho psa, nebo jen chutnou odměnu, která potěší, na Jofikrmiva.cz si jistě vyberete.