Canagan přesouvá výrobu do Německa a ČR: Co to znamená pro vás a vašeho psa
06. 03. 2024

Canagan přesouvá výrobu do Německa a ČR: Co to znamená pro vás a vašeho psa

Informace

Canagan, důvěryhodná britská značka známá svým kvalitním krmivem pro psy, nedávno oznámila významnou změnu ve svém výrobním procesu. Tradičně se Canagan pyšnil tím, že všechny své produkty získává a vyrábí ve Velké Británii, čímž zajišťuje nejvyšší kvalitu a spolehlivost pro své zákazníky a jejich mazlíčky. Nicméně, v překvapivém kroku se společnost rozhodla přesunout svou výrobu do Německa a České republiky. Tento článek se zabývá důvody tohoto rozhodnutí, jeho potenciálním dopadem na kvalitu produktů a tím, co to znamená pro spotřebitele.

Proč přesun do Německa?

Hlavním důvodem pro přesun výroby Canagan do Německa jsou ekonomické tlaky. Značka čelila rostoucím vstupním nákladům, které by nevyhnutelně vedly k přesunu na spotřebitele ve formě vyšších cen. Tento trend není specifický pouze pro Canagan, ale je to něco, s čím se potýká celý průmysl výroby krmiva pro zvířata v posledních dvou až třech letech, převážně kvůli inflaci a rostoucím cenám komodit. Rozhodnutí Canaganu přesunout výrobu je strategickým pokusem zmírnit tyto náklady a zabránit dalším zvýšením cen pro jejich zákazníky.


Dopad na kvalitu:

Canagan slibuje, že přesun výroby do Německa nebude mít negativní dopad na kvalitu krmiva. Značka si klade za cíl zachovat své vysoké standardy a nekompromisní přístup k používání specifických ingrediencí ve svých recepturách. Canagan je známý tím, že neustupuje od svých zásad kvality a důrazem na etiku, což je v odvětví výroby krmiva pro domácí mazlíčky vzácné. Přesun do Německa by neměl tuto závaznost ke kvalitě změnit. Společnost považuje kvalitu za nevyjednatelný aspekt své identity značky, což udržuje její status jako jednoho z nejspolehlivějších krmiv pro zvířata z hlediska kvality. Vzkaz od Canaganu: Ve vzácných případech jsme zaznamenali, že někteří naši společníci měli přechodné potíže. Omlouváme se za nepříjemnosti, které jste zažili.


Důsledky pro spotřebitele:

Pro spotřebitele, kteří dávají přednost podpoře výrobků vyrobených ve Velké Británii, může být přesun Canaganu zklamáním. Nicméně, pro ty, kteří důvěřují recepturám, ingrediencím a celkovému etosu značky Canagan, by změna místa výroby neměla být důvodem k obavám. Kvalita krmiva Canagan by měla zůstat vysoká, a přesun do Německa by dokonce mohl otevřít cestu pro inovace a představení nových produktů.

Změna se týká suchého krmiva – granulí (výroba Německo) a také pamlsků (výroba ČR).

Konzervy se nemění.



Osobní názor:

Přesun výroby Canagan dog food do Německa je zásadním krokem, který může mít různé důsledky. Změna výrobního místa často vyvolává otázky ohledně zachování kvality a původních standardů, které si značka vybudovala. Navíc došlo k mírné změně ve složení produktů. Tato informace může být pro některé majitele domácích mazlíčků znepokojivá, jelikož i malé změny ve složení mohou mít vliv na zdraví a pohodu jejich psů.

Je důležité, aby Canagan transparentně komunikoval jakékoli změny ve složení a výrobním procesu, abyste mohli učinit informované rozhodnutí. Doufejme, že přesun výroby a jakékoli změny ve složení neovlivní vysokou kvalitu, kterou jsme od Canaganu očekávali. Značka si získala důvěru mnoha majitelů psů díky svému závazku k výrobě kvalitního a nutričně vyváženého krmiva.

V případě, že si všimnete jakýchkoliv problémů s produkty Canagan nebo máte obavy ohledně změn ve složení, je důležité tyto informace sdílet. Kontaktujte nás prosím na info@jofikrmiva.cz s vašimi postřehy nebo dotazy. Vaše zpětná vazba je pro nás cenná a pomáhá nám zajistit, že naši čtyřnozí přátelé dostávají to nejlepší možné krmivo. Společně můžeme sledovat, jak se situace vyvíjí, a doufat, že Canagan i nadále zůstane synonymem pro kvalitu a spolehlivost v oblasti krmiva pro psy.


Závěr:

Rozhodnutí Canaganu přesunout svou výrobu do Německa je strategickou reakcí na ekonomické tlaky, která si klade za cíl udržet vysoké standardy kvality značky, zatímco se snaží zabránit zvýšení cen pro spotřebitele. Ačkoli může tento krok vyvolat otázky mezi věrnými zákazníky, závazek společnosti ke kvalitě a etickým praktikám zůstává neochvějný. Jak Canagan vstupuje do této nové kapitoly, nadále klade důraz na pohodu zvířat a spokojenost jejich majitelů.



Obsažené produkty

  • Doprava zdarma
  • Nakupte více a ušetřete
Canagan Dog Scottish Salmon 12 kg