Canagan Dental – klinicky prokázáno, že snižuje plak!
29. 03. 2022

Canagan Dental – klinicky prokázáno, že snižuje plak!


Naše oceňovaná řada Canagan Dental byla testována a klinicky se prokázalo, že snižuje tvorbu zubního kamene a plaku.

Naše oceňovaná řada Canagan Dental byla testována a klinicky se prokázalo, že snižuje tvorbu zubního kamene a plaku. Za úspěch v klinickém testu získal Canagan značku VOHC (Veterinary Oral Health Council).


Lahodná receptura pro psy, psy malých plemen a kočky nyní nese ocenění v podobě pečeti VOHC.

Nejenže prokazatelně snižuje tvorbu zubního kamene a plaku, ale také výrazně omezuje zápach z úst! Naši zákazníci, kteří mají zkušenost s Canagan Dental, často zmiňují i snížení zápachu z úst. To je pro nás největším důkazem, že Canagan Dental opravdu funguje.

Lahodná receptura s krůtím a kuřecím masem obsahuje PlaqueOff, což je 100% přírodní mořská řasa a zabraňuje tvorbě zubního kamene a plaku.



Speciální mořská řasa se sbírá na atlantickém pobřeží Norska.

Jejích jedinečných vlastností si poprvé všimli místní rybáři, když si všimli, že lodě v této konkrétní oblasti nemají na trupu přilepené škeble.

Zjistilo se, že přírodní mořská řasa zabraňuje jejich usazování a lidé ji již stovky let používají k udržení čistých a zdravých zubů.

Tyto mořské řasy nyní kombinujeme s našimi oceňovanými recepturami a vytváříme tak naši řadu Canagan Dental.


Snížení doplňků 

Canagan Dental je schválen Veterinární radou pro ústní hygienu, která uznává jeho účinnost při kontrole zubního kamene a odstraňování zubního plaku. Krmivo Canagan obsahuje ProDen PlaqueOff®, který působí prostřednictvím krevního oběhu uvolňováním přírodní sloučeniny do slin, a má křupavé granule, které pomáhají čistit psí zuby bez čištění.

Pokud chcete znát další způsoby čištění zubů vašeho psa, přečtěte si článek zde.


Všechny dentální produkty (Dental pro psy, Dental pro psy malých plemen a Dental pro kočky) jsou nyní k dispozici.


Zabraňuje zápachu z úst psů

Více než dvě třetiny psů trpí onemocněním dásní, ale Canagan ví, že je těžké udržet psí zuby čisté bez čištění. Proto spojili své síly se společností ProDen PlaqueOff® a vytvořili lahodnou stravu bez obilovin, která zastavuje špatný psí dech a klinicky prokazatelně kontroluje zubní kámen a odstraňuje zubní plak.




Malá plemena:

https://www.jofikrmiva.cz/canagan-mala-plemena-free-run-turkey-dental-2kg 


Všechna plemena: 

https://www.jofikrmiva.cz/canagan-free-run-turkey-dental-2kg


Kočky:

https://www.jofikrmiva.cz/Canagan-Cat-Dry-Dental-1-5kg-d7360.htm