Zázračná Změna: Aimi a Granule Amore
22. 05. 2024

Zázračná Změna: Aimi a Granule Amore


Když se Lucie obrátila na nás s prosbou o pomoc pro svou vybíravou fenečku Aimi, rozhodli jsme se přijmout výzvu. Díky granulím Amore se stala z Aimi nejen šťastným jedlíkem, ale i zdravější a zářivější fenkou. Objevte, jak jedna změna může přinést neuvěřitelné výsledky!



V říjnu 2023 jsme dostali upřímnou zprávu od Lucie, která se svěřila se svými potížemi s vybíravou fenečkou Aimi. Aimi totiž stále nenašla granule, které by jí chutnaly. 

Rozhodli jsme se jednat! Po podrobném rozhovoru jsme Lucii poslali vzorky našich nových granulí Amore. A hádejte co? Byla to láska na první kousnutí! 

Dnes si Aimi na jídle nejen pochutnává, ale i prospívá - má zářivou srst, vynikající zdraví a radost ze života, která je přímo nakažlivá. Tato proměna nás naplnila nesmírným štěstím a potvrdila kouzlo našich granulí Amore!

Řešíte podobnou výzvu se svým chlupatým kamarádem? Lámete si hlavu nad tím, jaká strava je pro něj nejlepší? Rádi vám pomůžeme! Napište nám a zjistíme, jak mohou naše vzorky změnit i váš příběh.


P.S. Tento příběh jsme podrobně popsali, protože věříme, že se s ním mnozí z vás mohou ztotožnit. Hledání správné výživy pro naše mazlíčky je společným posláním.

P.S.P.S. V našem příběhu jsme se záměrně vyhnuli zmínkám o jiných značkách. Jde o nalezení toho pravého řešení pro Aimi, ne o srovnávání nebo kritiku. 

Děkujeme @shiba_aimi za umožnění sdílet váš příběh ❤️

#AmoreKibbles #HappyPetsHappyHearts #TransformativeNutrition #PetCare #Amore #granule #granulepropsa #shibainu #mujpes #milujemepsy #jofi #gojofi #propsy #zverimex #chovatelskepotreby