Za studena lisované granule nově najdete i v naší nabídce!
01. 01. 2022

Za studena lisované granule nově najdete i v naší nabídce!


Při přípravě neprochází tepelným zpracováním a zachovává si tak živiny, které jsou potřeba.

Při přípravě neprochází tepelným zpracováním a zachovává si tak živiny, které jsou potřeba.

Vašemu psovi budou chutnat, navíc mu po tomto typu granulí bude dobře. Jsou skvěle stravitelné a prospívají jeho zdraví i vzhledu.

Krmivo pro psy lisované za studena je rozumná výrobní metoda, při níž se suroviny (maso, vnitřnosti, hmyz, obiloviny atd.) vyrábějí při nižších teplotách (obvykle v rozmezí 45-80 °C a pouze pro rychlou aplikaci) než extrudovaná krmiva (kromě výjímek, jako Canagan a Rex natural range, kde dochází k extruzi při 90 °C na velmi krátkou chvilku)

Pokud dočtete až do konce, objevíte slevový kód.

Ano, granule animALL od běžných granulí poznáte na první pohled. A rozdíl poznáte nejen vy, ale i váš mazlíček. Zdravé granule pro psy animALL jsou charakteristické svou středně až tmavě hnědou barvou přírodního vzhledu.

Nejsou vylisované do žádných obrazců, takže nečekejte kuličky, kroužky, trojúhelníčky ani jiné grafické tvary. Granule vypadají jako nepravidelně tvarované válce. Jsou dlouhé 20–30 mm a v průměru mají 8 mm. Ale nebojte, menším plemenům nebo starším pejskům, kteří už trpí nedostatkem zoubků, je můžete bez problému nalámat.

Krmivo je středně tučné s vyšším obsahem proteinu. Charakteristická je pro něj masová vůně. U některých příchutí je jemnější, u některých, jako například Fish & Sweet Potato, je výraznější. Ale o to více lahodí psím čichovým buňkám.

Granule AnimALL stojí cca. 100kč/kg a existují ve čtyřech doplňujících se recepturách.

1.Hovězí a kachna 

Složení: Hovězí maso (17%), kachní maso (9%), maso ze pstruha (8%), lososový olej, borůvky, extrakt ze zeleného čaje, lněné semínko, svatojánský chléb, hydrolyzovaná kuřecí játra, kvasnice, hrášek, mořská řasa, mrkvové vločky, mix bylinek (oregano, majoránka, šalvěj, tymián), yucca schidigera, jablečné výlisky, glukosamin –HCl, chondroitin sulfát, řepné řízky, vaječný prášek, slunečnicový olej, rýže, rýžová moučka.

2. Ryba a sladké brambory

Složení: Losos (35 %), sladké brambory (6 %), lososový olej, brusinky, extrakt ze zeleného čaje, jablečné výlisky, lněné semínko, svatojánský chléb, hydrolyzovaná játra, kvasnice, hrášek, mořská řasa, mrkev, mix bylinek (petržel, rozmarýn, kopřivy, heřmánek, tymián, šalvěj, koriandr, listy pampelišky, lékořice, řeřicha, medvědí česnek), yucca schidigera, glukosamin–HCl,chondroitin sulfát, slunečnicový olej, bramborové vločky, prášek z bramborového pyré.

3. Sob a kachna

Složení: Kachní maso (24,5%), sobí maso (4%), maso ze pstruha (3,5%), lososový olej, bramborové vločky, jablečné výlisky, lněné semínko, svatojánský chléb, hydrolyzovaná játra, řepné řízky, kvasnice, hrášek, mořská řasa, mrkev, mix bylinek (petržel, rozmarýn, kopřivy, heřmánek, tymián, šalvěj, koriandr, listy pampelišky, lékořice, řeřicha, medvědí česnek), yucca schidigera, glukosamin –HCl, chondroitin sulfát, bramborový škrob, prášek z bramborového pyré.

4. Kuře a pstruh

Složení: Kuřecí maso mleté (18%), maso ze pstruha (4%), škvarky (10%), lososový olej, jablečné výlisky, svatojánský chléb, hydrolyzovaná játra, řepné řízky, kvasnice, hrášek, mořská řasa, mix bylinek (petržel, rozmarýn, kopřivy, heřmánek, tymián, šalvěj, koriandr, listy pampelišky, lékořice, řeřicha, medvědí česnek), yucca schidigera, slunečnicový olej, minerály (uhličitan vápenatý, monokalciumkarbonát, chlorid sodný), antioxidanty, vaječný prášek, kukuřice.

Žádná barviva, konzervanty, alergeny nebo genetický modifikované potraviny. Jen přírodní chuť a vůně pro zdraví.

Potvrzují to nejen veterinární lékaři, ale už tisíce majitelů psů, kteří se rozhodli pro tento typ krmiva bez chemie.

Komplexní granule pro psy každého věku, aktivity i velikosti. Budou chutnat vaší čivavě, bíglovi i labradorovi.

Oblíbené druhy masa a k němu kousky ovoce, voňavé byliny, zdraví lososového oleje a dalších nevšední příchutě.

 

Manipulace se syrovou stravou může být nebezpečná pro starší osoby, těhotné ženy nebo osoby s oslabeným imunitním systémem.

Nejbližším způsobem, jak se bezpečně přiblížit syrové stravě, je použití výrobních metod lisování za studena, které zachovávají všechny dobré vlastnosti syrové stravy, ale zůstávají zpracované, a proto je manipulace s nimi bezpečná. AnimALL používá pro výrobu kvalitního krmiva pro psy technologii lisování za studena, což dává smysl, protože byste pravděpodobně nechtěli manipulovat s vlastní cvrččí farmou!

 

Vzhledem k tomu, že krmivo lisované za studena se podobá syrové stravě, je poměrně snadné kombinovat obě stravy pro vašeho psa. Proč by měl majitel psa chtít kombinovat dvě stravy dohromady? No, existují dva hlavní důvody, proč o něčem takovém uvažovat.

Zaprvé, pokud se svým štěnětem trávíte spoustu času venku (a to byste měli), například při kempování, nemusíte mít plně k dispozici skladovací prostory v mrazáku a možná budete chtít svému psovi poskytnout plnohodnotnou a kompletní stravu. Směs za studena lisované a syrové stravy mu za těchto okolností poskytne veškerou potřebnou výživu, i když jste na míle vzdáleni od svého oblíbeného řezníka.

Zadruhé, pokud máte pochybnosti o přechodu z granulí na stravu lisovanou za studena, kombinací trochy syrové stravy můžete psa odnaučit jeho obvyklé stravě. Pravděpodobně je mnohem snazší přejít z granulí na krmivo lisované za studena než naopak, protože krmivo lisované za studena se blíží syrové stravě, a je tedy pro vaše štěně přirozenější.

Přesvědčte se sami a krmivo vyzkoušejte:

Využijte kód animall na slevu 5%. 

Všechny receptury najdete zde: AnimALL - granule lisované za studena