Výhody Healthy Paws
19. 04. 2023

Výhody Healthy Paws

Informace

Healthy Paws je řada krmiv pro psy, která obsahuje nejen zdravé přírodní složky, ale také složky, které mají skutečný přínos pro zdraví a pohodu vašeho psa. Díky hypoalergennímu složení krmiva se nemusíte obávat nepříjemných alergických reakcí a zároveň můžete poskytnout svému psu skvělou nutriční hodnotu. Obohaceno o bylinky a přísady, které pomáhají s prevencí proti parazitům, snižují plynatost, uklidňují hyperaktivní psy a zlepšují trávení, se Healthy Paws stane skvělou volbou pro každého majitele psa, který chce pro svého čtyřnohého kamaráda to nejlepší.

Healthy Paws granule jsou krmivo pro psy, které nabízí kompletní výživu s použitím přírodních a kvalitních ingrediencí. Tento produkt byl vyvinut s ohledem na všechny potřeby vašeho psa a nabízí několik výhod oproti jiným krmivům na trhu.

Hlavní výhodou Healthy Paws granulí je jejich hypoalergenní složení, které neobsahuje žádné umělé přísady, barviva nebo konzervanty. Ingredience jsou pečlivě vybrány, aby zajistily potřebné nutriční hodnoty pro různé věkové skupiny psů, a nabízejí řadu zdravotních výhod.

Granule jsou obohaceny o přísady, jako jsou unikátní kombinace bylinek, vitamínů a minerálů, které pomáhají udržovat zdraví kloubů a správné trávení. Díky obsahu prebiotik a vlákniny granule snižuje riziko nadýmání a pomáhá udržovat stolici pevnou.

Healthy Paws granule jsou skvělou volbou pro psy s vybíravými chutěmi, protože obsahují pouze nejlepší a nejkvalitnější ingredience, jako je kuře, krůta, jehněčí nebo králičí maso, a jsou vyráběny bez použití obilovin (lepku).

Granule pomáhají udržet zdravou srst a kůži vašeho psa, díky obsahu omega-3 mastných kyselin, vitamínu E a dalších důležitých látek. Navíc jsou obohaceny o přísady, které pomáhají s prevencí proti parazitům a s uklidněním hyperaktivních psů.

Vzhledem k těmto výhodám jsou Healthy Paws granule skvělou volbou pro každého majitele psa, který chce poskytnout svému čtyřnohému příteli nejlepší možnou výživu. Granule jsou k dispozici pro štěňata, dospělé psy a seniory, takže můžete vybrat to nejlepší pro svého psa, ať už je jakéhokoli věku nebo velikosti

ideal for fussy eaters    Ideální pro mlsné jedlíky - Drůbeží, králičí, kachní anebo jehněčí masa jsou vysoce stravitelné a velmi chutné, ideální pro vybíravé jedlíky.

prevents paw chewing    Zabraňuje žvýkání tlapek - Hypoalergenní složky. Neobsahuje pšenici, což pomáhá předcházet obvyklému žvýkání a olizování tlapek způsobenému alergií na krmiva.

aids flea and worm prevention  Pomáhá při prevenci proti blechám a červům - Obsahuje jedinečnou směs bylin a zeleniny, která pomáhá předcházet napadení blechami a červy.


gentle on the stomach Šetrný k žaludku - Kuřecí maso je lehký a šetrný zdroj bílkovin, skvělý pro citlivý žaludek.


reduced flatulence Snížení nadýmání - Nerozpustná vláknina a prebiotický charakter prosa napomáhají dobrému stavu střev a snižují nadýmání.


vegetables, fruit & herbs  Zelenina, ovoce a bylinky -Přirozeně vysoký obsah vitaminu C a antioxidantů podporujících imunitní systém a močové cesty.


calms hyperactive dogs Uklidňuje hyperaktivní psy - Přirozeně obsahuje L-tryptofan a bez umělých barviv a konzervačních látek pomáhá snižovat hyperaktivitu.


firmer and fewer stools Pevnější a méně stolice - Nejkvalitnější suroviny zajišťující maximální stravitelnost, která vede k pevnější a méně vydatné stolici.


supports joint health Podporuje zdraví kloubů - S přidaným glukosaminem, chondroitinem a MSM pro podporu a udržení zdravých kyčlí a kloubů.

supports joint health Růst a vývoj kostí - Optimální poměr vápníku a fosforu pro podporu a udržení zdravých kyčlí a kloubů rostoucích štěňat.

prevents scratching Zabraňuje škrábání - Jediný zdroj bílkovin, jako je králičí nebo jehněčí maso, je vynikající volbou pro psy, kteří nesnášejí jiné zdroje bílkovin.

helps prevent lawn burn Pomáhá předcházet spálení trávníku - Soubor speciálních přírodních složek včetně L-methioninu pomáhá omezit množství amoniaku, který je příčinou pálení trávníku.

promotes healthy skin and coat Podporuje zdravou kůži a srst - Vysoce kvalitní oleje pro vytvoření a udržení zdravé a lesklé srsti.

maintains oral health  Udržuje zdraví ústní dutiny -  Křupavé granule podporující správnou ústní hygienu.

brain health Zdraví mozku - Bohatý na DHA podporující vývoj mozku a funkci očí.

Všechny receptury s dodáním do druhého dne můžete objednat zde: 

Healthy paws