UMĚNÍ PSŮ - charitativní výstava a aukce
24. 07. 2023

UMĚNÍ PSŮ - charitativní výstava a aukce

Informace

Připojte se k nám na charitativní aukci UMĚNÍ PSŮ, která představuje sbírku olejomaleb psů. Akce je věnována Julince statečné pětileté holčičce a Báře, jejímu asistenčnímu pejskovi. Julinka navzdory tomu, že je upoutána na invalidní vozík, vyzařuje pozitivitu a radost. Julinka je roztomile upovídaná, miluje zvířátka a moc krásně se učí s Bárou ve výcvikovém centru Helppes - centru výcviku psů pro postižené. Vaše účast může v jejich životech znamenat velkou změnu. Spojme se pro tuto ušlechtilou věc a ukažme, že když se komunita spojí, žádná výzva není příliš velká.

Milí přátelé a příznivci našeho e-shopu,

s radostí vám oznamujeme událost, která je nám velmi blízká. Dobročinná aukce, v níž se představí kolekce olejomaleb od Zuzany Šmejkalové, které se soustředí na téma našich milovaných psích společníků. Tato akce s názvem UMĚNÍ PSŮ je nejen příležitostí ocenit a získat umělecká díla, ale také šancí přispět na věc, která je skutečně smysluplná. Akci organizuje sama autorka  i donátorka obrazů Zuzana Šmejkalová pod záštitou místostarosty Prahy 4 Patrika Opy  s finační podporou MČ Praha 4. 


    Celý výtěžek z aukce je určen pro Julinku, statečnou holčičku upoutanou na vozík. Julinka je zdrojem radosti a optimismu. Je to roztomilá malá řečnice, která miluje všechna zvířátka a s nadšením se učí spolupracovat se svou asistenční fenkou Bárou v tréninkovém centru Helppes. Julinčina síla a houževnatost jsou pro nás všechny inspirací. Jedním ze způsobů, jak můžeme pomoci, je finanční pomoc pro výcvik jejího asistenčního psa Báry.

        Julinka a Bára v současné době trénují v renomovaném zařízení Helppes, kde dělají vynikající pokroky. Výcvik asistenčního psa je však zdlouhavý a nákladný proces, ale výhody, které poskytuje, jsou k nezaplacení. A právě k tomu slouží  tato charitativní aukce, které jsme součástí.

        Bára je víc než jen domácí mazlíček, je pro Julinku záchranným lanem. Vycvičení asistenční psi, jako je Bára, jsou schopni plnit úkoly, které mohou výrazně zlepšit kvalitu života lidí s postižením nebo nemocí. Mohou otevírat dveře, přinášet předměty, poskytovat fyzickou podporu, a dokonce upozornit ostatní v případě nouze. Kromě toho nabízejí společnost, pohodlí a bezpodmínečnou lásku.

        V aukci UMĚNÍ PSŮ budou k vidění olejomalby, z nichž každá zachycuje jedinečného ducha a kouzlo psů. Tato díla do aukce velkoryse věnovala  autorka Zuzana Šmejkalová , která je zároveň organizátorkou celé akce.  Ať už jste zkušení sběratelé umění, nebo milovníci psů, určitě se najde dílo, které vás chytne za srdce.

        Jsme hrdí na to, že jsme jedni ze sponzorů této akce a zveme vás, abyste se k nám připojili a podpořili Julinku a Báru. Každá podaná nabídka je krokem k lepšímu životu Julinky a důkazem síly komunity.


Výstava obrazů Zuzany Šmejkalové se koná 1.-30. srpna denně od 16:00 do 22:00 ve foyer Divadla Dobeška 
Vernisáž se koná 3. srpna od 18:00 
Aukce se uskuteční 7.9.2023 v sále Divadla Dobeška. 


Do té doby vás vyzýváme, abyste o této akci šířili informace. Sdílejte ji se svými přáteli, rodinou a na sociálních sítích. Čím více lidí oslovíme, tím větší podporu můžeme Julince a Báře poskytnout. Těšíme se na setkání s vámi na aukci UMĚNÍ PSŮ. Společně můžeme Julince změnit život a ukázat, že když se komunita spojí, žádná výzva není příliš velká.

autor: Zuzana Šmejkalová