Končíme s Wild Side ale máme pro vás dobré zprávy
22. 06. 2023

Končíme s Wild Side ale máme pro vás dobré zprávy

Informace

Vážení zákazníci, doufáme, že tato zpráva vás i vaše chlupaté přátele zastihne v dobrém zdravotním stavu. Píšeme vám, abychom vás informovali o důležité novince týkající se naší produktové řady.

Krmivo Wild Side Pet Food je již léta důvěryhodnou značkou v našem obchodě a poskytuje vysoce kvalitní výživu bez obilovin pro vaše domácí mazlíčky. Díky vysokému obsahu čerstvého masa, masa exotického původu a 60 % složek živočišného původu je krmivo Wild Side pro mnohé z vás volbou, která respektuje přirozené potřeby vašich domácích mazlíčků po celou dobu jejich života.

Všechno dobré však jednou končí a pro nás nastal čas se se značkou Wild Side rozloučit. Jsme vděční za důvěru, kterou jste této značce věnovali, a za pozitivní zpětnou vazbu, kterou jsme v průběhu let obdrželi. Vitalita a lesklá srst vašich domácích mazlíčků byla důkazem kvality výrobků Wild Side.



Ale nebojte se, to není konec! S radostí vám oznamujeme, že se chystáme uvést na trh novou, ještě lepší značku krmiva pro domácí mazlíčky.

Jsme odhodláni i nadále poskytovat vašim domácím mazlíčkům tu nejkvalitnější výživu se zaměřením na udržitelnost a vyváženou výživu. Do té doby nabízíme výrobky Wild Side za výhodné ceny, dokud nám nevystačí zásoby. Je to skvělá příležitost, jak se zásobit oblíbeným krmivem vašeho domácího mazlíčka, zatímco přecházíme na naši novou značku. Zůstaňte naladěni na další aktualizace týkající se uvedení našeho nového produktu na trh.

Nemůžeme se dočkat, až vám představíme další úroveň výživy domácích mazlíčků!