Psí tabory Větřkovice, PSOLA, Akosopsom, recenze
13. 08. 2020

Psí tabory Větřkovice, PSOLA, Akosopsom, recenze


Nejčastěji to vypadá a funguje jako normální tábor, kde si hrajete, chodíte na výlety a děláte všechny možné aktivity....jen s sebou máte psa a všechny aktivity děláte společně!

Nejčastěji to vypadá a funguje jako normální tábor, kde si hrajete, chodíte na výlety a děláte všechny možné aktivity....jen s sebou máte psa a všechny aktivity děláte společně!

V dnešní době existuje mnoho psích organizací a kynologických svazů, které pořádají zajímavé tábory. Často se tábory zaměřují na trénink dovedností jako je obedience a sportovní kynologii (stopy, obrany). Existují take specializované tábory, které se věnují konkrétním sportům jako je agility, dogfrisbee a další. Zajívamé jsou tábory, které se zaměřují na nové způsoby učení pozitivní motivací jako třeba klikr trénink.

 __________

Termíny: Několikrát ročně, kontaktujte emailem (agilitykemp@centrum.cz)

Místo: Mezi obcemi březová a větřkovice, 18km od Opavy

Cena: Ubytováni od450kč / den

"Všetko super, krásny areál obklopený úžasnou prírodou, okolo lesy, rybník, dobrá dostupnosť obchodu a reštaurácie, chatky sa mi veľmi páčili"

Fotografka: @adelaszabova

Model: @penguineddie

Fotografka: @adelaszabova

Modele: @penguineddie

@tricolorky

@_mixbreed.brothers_

@_borderaussie_

"Vždycky, když tam jedeme tak se tam všichni moc těšíme. Je tam příjemná atmosféra a krásná příroda. Spusty luk, rybníků, sem tam i nějaký lesík.

Bydlíme v chatičce kde je menší terasa. Když je venku horko můžeme psy dát na tu terasu, když si potřebujeme třeba odskočit a nemůžeme je vzít sebou( snídaně, oběd, večeře atd.).

Každý rok tam probíhají spousty táborů, intenzivních tréninků pod vedením několika trenérů. Probíhají tu akce se psími sporty agility, dogdancing, dogfrisbee a canicross.

Nikdy se nám to tu nechce opouštět a nejraději by jsme zůstali celé prázdniny. Je to překrásné místo!"

"Tábor je na 6 dní, a dělají se tam agility, poslušnost, triky a můžou se tam vyzkoušet stopy a obrany.

Jsou tam bloky po hodině a půl myslím, vždy hodina a půl agi, hodina a půl poslušnost, pak je oběd, polední klid, a pak ještě 3 bloky zase něčěho. 

Jsou tam skupinky, štěňata, XS, S, M, L, poslušnostní skupina, agility, a ještě jedna. Je vždy rozpis co má daná skupin za blok. Je tam dohromady cca 40 psů, skupinky jsou tak po 5-10.

První den se jde na procházku k řece. Někdy taky je místo bloku volno, aby si pejsci odpočinuli, podle toho jak je to na rozpisu. To se může jít k řece, nebo s někým dospělým do zverimexu, napr. nakoupit pamlsky atd.

Jsou tam chatky, na každé chatce jsou tak 4 pokoje, a v jednom pokoji jsou většinou 2 nebo 3 psy s páníčkama."

__________

"Chodíme už druhý rok a nemôžeme si ich vznachváliť, Adel Kružinská je úžasná trénerka agility ktorá má veľmi veľa skúšeností a mne s mojim šteniatkom veľmi pomohla.

Viki Obetková @akosopsom  mi vysvetlila prečo mi pes šteká pri dogdancingu a ako tomu zabrániť, naučili sme sa za 3 tréningy 3 triky tak, že ich vie na 100 procent.

Úžasné pre šteniatka na socializáciu alebo bojazlivejších psíkov. Na druhú stranu je to pre nich psychický náročné a po 3 dni sú už vyšťavení"