Potřebuje Váš pes ortopedický pelíšek?
12. 09. 2019

Potřebuje Váš pes ortopedický pelíšek?


Mnoho majitelů mazlíčků se chová ke svým psům jako k dětem, rozmazluje je jen tím nejlepší, co se týče jídla a hraček.

Mnoho majitelů mazlíčků se chová ke svým psům jako k dětem, rozmazluje je jen tím nejlepší, co se týče jídla a hraček.

Jako váš nejlepší přítel a věřný pomocník si pes zaslouží komfortní místo kde složí svou hlavu na spánek. Pokud stále spí na obnošené psí posteli nebo na přeložené dece, je možná na čase hledat něco nového.Psí pelíšky existují ve všech možných tvarech a velikostech, ale nic není lepšího než ortopedický pelíšek. Nejen, že jsou ortopedické pelíšky lepší v poholí, ale opravdu podporují kosti a klouby vašeho pejska. To je speciálně důležité pro starší psy a velké psy. Některé z populárních vlastností ortopedických pelíšků jsou: Paměťová pěna: ortopedické pelíšky se bez ní neobejdou a je opravdu skvělá pro starší a velké psy. Pomáhá snižovat bolest v kloubech a také se zvedat po spánku.Ortopedické pelíšky většinou bývají dražší než klasické, ale má to své důvody. Jsou kvalitnější a dodávají více pohodlí. Benefity ortopedických pelíšků:- Starší psi snadněji vstávají z ortopedických lůžek, protože se pod tlakem nerozpadají.- Psi s artritidou a dalšími kloubními problémy mají větší podporu v ortopedických pelíškách pro psy a uleví si od bolesti a ztuhlosti.- Psi, kteří trpí ortopedickými poraněními, mohou mít rychlejší regeneraci díky podpoře ortopedických matrací.- Ortopedické postele pro psy jsou pro psy obecně pohodlnější.Pokud si nejste jisti, zda váš pes trpí artritidou a možná potřebuje ortopedické lůžko pro psy, měli byste se poradit se svým veterinářem. U psů ve věku od 5 do 6 let se začíná vyvíjet tendence mít problémy s pohybovým aparátem, takže je vždy dobré zkontrolovat je.

Jaké jsou příznaky artritidy u psů, které byste měli hledat? Zde je několik:- Vidíte, jak váš pes kulhá nebo upřednostňuje jednu nebo více nohou, zejména když se poprvé zvedne - kulhání může zmizet poté, co se pohne.

- Váš pes se může zdráhat dělat věci, s nimiž kdysi neměl žádné problémy - věci jako vyskočit do auta nebo jít po schodech dolů.

- Můžete si všimnout, že váš pes začíná mít shrbený hřbet vyplývající z bolavého krku nebo páteře - může se také stát chromým v jedné nebo obou zadních nohách.

- Váš pes by se mohl během fyzické aktivity snadněji unavit - nemusí být schopen chodit tak dlouho nebo daleko, aniž by se unavil nebo zažil bolest.

- Můžete si všimnout změny v chování nebo osobnosti, jako je zvýšená podrážděnost - mnoho psů se stane podrážděnými, když trpí bolestí.

- Váš pes může ztratit svaly na noze nebo nohou, které jsou postiženy artritidou v důsledku nečinnosti a sníženého používání svalu.

- Můžete si všimnout, že váš pes olizuje, žvýká nebo kousne do kloubů - psi to často dělají na bolestivých místech těla.

Pokud hledáte ortopedický pelíšek, ale nechcete utratit jmění, Kiwi Walker pelíšky a matrace s paměťovou pěnou jsou dobrým kandidátem. Nejen, že stojí od 750 do 2000 kč v pěti velikostech, mají také mnoho tvarů a barev. Pelíšky s plyšem zajištují větší pohodlí při spaní a teplo. Zatímco vrstva pamětové pěny podpírá klouby a kosti. Kiwi Walker ortopedické pelíšky jsou chytrou volbou, protože jsou navrženy tak, aby vydržely. Mají voděodolný povrch, který je snímatelný zipem pro vaše pohodolí. Vyberete si dlouhou trvanlivost a komfort. Odzipujte to, hoďte to do pračky a jste bez starostí.

I když váš pes netrpí artritidou nebo jinými problémy s klouby, může mu nyní pomoci ortopedické lůžko pro psa zabránit v rozvoji problémů v budoucnosti. Ortopedické problémy a artritida jsou nejčastější u velkých a obřích plemen, takže dostat své štěně do ortopedické postele může být dobrý nápad, pokud je to velké nebo obří plemeno psa.#jofiblog #psipelisek #kiwiwalker