X-tire blikající míč pro aktivní žvýkače, 8,5 cm

Hračky z pneumatik Pet Qwerks Toys jsou ideální pro psy, kteří si rádi hrají na aportování. Jsou vyrobeny ze dvou velkých pneumatik slisovaných dohromady, díky čemuž mají zuby vašeho psa potřebnou přilnavost, aby mohl míček X-tire kamkoli přenést. Ať už si se svým psem hrajete dlouho do letní noci, nebo po velkém sněžení, váš pes bude moci najít svou oblíbenou aportovací hračku kdekoli.
Kód: zxtb3
  • Hmotnost: 0.4 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 02. 04. při objednání dnes do 12:00
Cena
320 Kč (vč. DPH)
264 Kč bez DPH

Bližší specifikace

X-tire blikající odolná hračka pro psy

Se svítícím míčkem uvnitř, který se zapne při dotyku a sám po čase vypne. 

X-tire pneumatika pro psy je udělaná ze dvou pneumatik do tvaru X, které jsou robustně spojené a tvoří tak jeden míč. Je to velmi odolná žvýkací hračka. Tvar je uzpůsoben tak, aby pejsek mohl jednoduše hračku uchopit anebo posunout. 

Pneumatiky jsou vyrobeny z jednoho kusu a nemusíte se tedy obávat malých kousků nebo částí hračky, které by mohly odpadnout. 

Zkuste inovativní zábavu, X-tire zajišťuje plno zábavy. 

Nový design také umožňujě výměnu baterií.

Vhodné pro štěňata i dospělé psy o hmotnosti do 15 kg.

 

Výrobek je určen pouze pro chovatelské účely. Při poškození nepokračujte ve hře. Při používání nenechávejte své zvíře bez dozoru! Výrobek není určen pro děti! používejte při teplotě 0 až 40 C. Údržba: Umývejte vlažnou vodou a osušte textílií Vyrobeno v Číně. Dovozce: RNDr. Jan Forst, Zelená 495, Horoměřice 252 62. ič: 47564644 www.jofikrmiva.cz