• -41%
Versele Laga Complete pro králíky 500g

Versele Laga Complete pro králíky 500g

Versele-Laga Complete pro králíky je prvotřídní krmivo, které poskytuje kompletní a vyváženou stravu pro dospělé králíky a zakrslé králíky. Toto 100% peletové krmivo obsahuje přírodní vlákninu z vybraných kousků různých druhů sena, což prospívá zubům a trávení králíků. Kromě toho obsahuje bylinky, mrkev, seno z bojínku lučního a širokou škálu dlouhostébelných trav, které pomáhají redukovat nepříjemný zápach. Krmivo neobsahuje žádné obiloviny ani aditiva, což z něj činí zdravou volbu pro vaše domácí mazlíčky.
Značka: Versele-Laga
  • Hmotnost: 0.5 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 02. 04. při objednání dnes do 10:00
Cena
135 Kč
79 Kč (vč. DPH)
Sleva 41%
71 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Versele-Laga Complete pro králíky je ideální volbou pro majitele, kteří hledají kvalitní a kompletní krmivo pro své dospělé nebo zakrslé králíky. Díky obsahu přírodní vlákniny z různých druhů sena a přidání bylinek, mrkve a sena z bojínku lučního je toto krmivo nejen chutné, ale také podporuje zdravé trávení a pomáhá udržovat zuby králíků v dobrém stavu. Bez přidaných obilovin a aditiv je Versele-Laga Complete pro králíky zdravou a bezpečnou volbou pro vaše mazlíčky. Balení 500g je ideální pro ty, kteří chtějí vyzkoušet kvalitu tohoto krmiva


Složení: vedlejší výrobky rostlinného původu, zelenina (10% mrkev), bílkovinné extrakty, semena (1,5% lněné semínko), minerální látky, výtažek z juky, extrakt z měsíčku. Jakostní znaky: hrubé proteiny 15%, hrubé oleje a tuky 3%, hrubé popeloviny 8%, hrubá vláknina 20%, vápník 0,9%, fosfor 0,6%, vitamin A 10000 m.j./ kg, vitamin D3 1500 m.j./ kg, vitamin E (alfatokoferol) 30 mg/ kg, vitamin C 100 mg / kg, měď (jako síran měďnatý) 10 mg / kg.