TropiClean Whitening šampon zázvor a kokos 355 ml

TropiClean Whitening šampon zázvor a kokos 355 ml

Tropiclean - přírodní šampon pro psy a kočky Whitening - na bílou srst Přírodní bělící šampon, který srst jemně čistí, hydratuje a zvýrazňuje bílou barvu srsti. Bohatý obsah rostlinných kondicionérů usnadňuje rozčesávání, zabraňuje zacuchávání srsti a vysuš...
Značka: Tropiclean
Kód: 69892
  • Hmotnost: 0.4 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
250 Kč (vč. DPH)
207 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Tropiclean - přírodní šampon pro psy a kočky

Whitening - na bílou srst

Přírodní bělící šampon, který srst jemně čistí, hydratuje a zvýrazňuje bílou barvu srsti.

Bohatý obsah rostlinných kondicionérů usnadňuje rozčesávání, zabraňuje zacuchávání srsti a vysušování kůže. Pšeničné proteiny přirozenou cestou zvýrazňují a rozjasňují všechny barvy. Šampon zanechává kůži jemnou, srst lesklou a ve výborné kondici. Srst je po použití bělejší.

Šampon je 100% přírodní a neobsahuje žádné mýdlo ani sulfáty. Nemá vliv na účinnost antiparazitních přípravků.

  • Způsob použití: přiměřené množství šamponu naneste na namočenou srst a rovnoměrně vmasírujte do napěnění. Nechte chvíli působit, poté důkladně opláchněte vlažnou vodou a srst vysušte. V případě potřeby postup zopakujte.
  • Složení: voda, čistící složka z kokosového oleje, pšeničné proteiny, oves setý (moučka), směs bio výtažků (výtažek z listů zázvoru širokolistého - awapuhi, výtažek z borůvek, výtažek z květů heřmánku, výtažek z malin, výtažek z juky, výtažek ze slézu maurského, výtažek ze slézu lesního), vůně / parfém, vitamín E
  • Číslo schválení ÚSKVBL: 039-14/C

Deep Cleaning - hluboce čistící

Přírodní šampon, který zvládne i tu nejšpinavější srst. Po vykoupání je srst krásně lesklá a výborně vypadá.

Přírodní proteiny a výtažek z malin obnovují přirozenou cestou hydrataci kůže a srsti. Při pravidelném používání bude srst jemná, lesklá a ve výborné kondici.

Šampon je 100% přírodní a neobsahuje žádné mýdlo ani sulfáty. Nemá vliv na účinnost antiparazitních přípravků.

  • Způsob použití: Přiměřené množství šamponu naneste na namočenou srst a rovnoměrně vmasírujte do napěnění. Poté důkladně opláchněte vlažnou vodou a srst vysušte. V případě potřeby postup zopakujte.
  • Složení: voda, čistící složky z kokosového oleje, oves setý (moučka), směs bio výtažků (výtažek z malin, výtažek z granátového jablka, výtažek z jahod, výtažek z borůvek), pšeničné proteiny, vůně/parfém, vitamín E
  • Číslo schválení ÚSKVBL: 037-14/C

Medicated - uklidňující

Přírodní šampon s tea tree olejem, který zklidňuje podrážděnou a suchou kůži.

Šampon pomáhá potlačovat nepříjemný zápach. Přírodní salicylové kyseliny pomáhají zabraňovat loupání kůže, tvorbě lupů a vytváření šupinaté kůže způsobené dermatitidou. Při pravidelném používání bude srst a kůže jemná, lesklá a ve výborné kondici.

Šampon je 100% přírodní a neobsahuje žádné mýdlo ani sulfáty. Nemá vliv na účinnost antiparazitních přípravků.

  • Způsob použití: Před použitím dobře protřepejte. Přiměřené množství šamponu naneste na namočenou srst a rovnoměrně vmasírujte do napěnění. Opláchněte a zopakujte. Nechte působit 5 – 10 min, poté důkladně opláchněte vlažnou vodou a srst vysušte. Můžete používat denně.
  • Složení: voda, čistící složky z kokosového oleje, oves setý (moučka), kyselina salicylová, směs bio výtažků (výtažek z heřmánku, výtažek z listů aloe vera, výtažek z granátového jablka, výtažek z kiwi, výtažek z juky, výtažek z papaje), pšeničné proteiny, vůně/parfém, vitamín E, tea tree olej
  • Číslo schválení ÚSKVBL: 038-14/C

Hypo Allergenic - hypoalergenní

Přírodní velice jemný šampon, který je určený speciálně pro alergické psy a kočky.

Účinně rozpouští špínu, přičemž je natolik jemný, že je vhodný i pro štěňata a koťata. Při pravidelném používání bude srst jemná, lesklá a ve výborné kondici.

Šampon je 100% přírodní a neobsahuje žádné mýdlo ani sulfáty. Nemá vliv na účinnost antiparazitních přípravků.

  • Způsob použití: Přiměřené množství šamponu naneste na namočenou srst a rovnoměrně vmasírujte do napěnění. Poté důkladně opláchněte vlažnou vodou a srst vysušte. V případě potřeby postup zopakujte.
  • Složení: voda, čistící složky z kokosového oleje, bio oves setý (moučka), vitamín E, bio výtažek z listů aloe vera
  • Číslo schválení ÚSKVBL: 035-14/C

70% složení šamponu pochází z produktů ekologického zemědělství.

Skladujte v suchu při teplotě do 35°C. Minimální doba použitelnosti je 24 měsíců od data výroby vyznačeného na obalu. Datum výroby je ve formátu DDDRR a značí kolikátý den v daném roce byl přípravek vyroben. Číslo šarže je uvedeno na obalu.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě zasažení očí je důkladně vypláchněte velkým množstvím vody. V případě požití vypijte 2 sklenice vody a neprodleně vyhledejte lékaře.