Travnaté hnízdo XL

Travnaté hnízdo XL

Hnízdo Nature First Grassy Nest, které bylo vyvinuto speciálně v rámci kolekce Nature First od společnosti Happy Pet, bylo speciálně navrženo tak, aby vylepšilo prostředí malých domácích zvířat, poskytovalo hodiny zábavy a interakce a také zvyšovalo zájem o je...
Kód: 31035
  • Hmotnost: 0.1 kg
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Cena
285 Kč (vč. DPH)
236 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné

Bližší specifikace

Hnízdo Nature First Grassy Nest, které bylo vyvinuto speciálně v rámci kolekce Nature First od společnosti Happy Pet, bylo speciálně navrženo tak, aby vylepšilo prostředí malých domácích zvířat, poskytovalo hodiny zábavy a interakce a také zvyšovalo zájem o jejich domov.

Skvělé pro zlepšení prostředí vašeho domácího mazlíčka tak, aby více napodobovalo jejich přirozené prostředí, je Nature First Travnaté hnízdo vyrobené ze 100% přírodních materiálů a je zcela bez pesticidů. Poskytuje základní obohacení i někde chráněné vašeho domácího mazlíčka pro pocit soukromí v jejich domě, pomáhá předcházet nudě a poskytuje útulný prostor k odpočinku.

Ideální pro pobavení každého chlupatého malého přítele, Nature First Travnaté hnízdo je také ideálním způsobem, jak povzbudit vašeho malého domácího mazlíčka, aby byl aktivnější prostřednictvím hry podporující fyzickou a duševní stimulaci. Pomáhá také udržovat zdravé zuby a zajišťuje každodenní péči o chrup díky přírodním materiálům, které lze bezpečně okusovat a hlodat, a pomáhají tak přirozenému broušení zubů vašich malých zvířat. Jednoduše vložte do klece nebo ohrady svého malého domácího mazlíčka, abyste je pobavili celé hodiny a zajistili jim bezpečné místo k odpočinku a křehkou výzvu, kterou budou milovat.

Vyrobeno ze 100% přírodních materiálů
Poskytuje základní obohacení a napodobuje něco, co mohou najít ve svém přirozeném prostředí
Ideální pro zlepšení prostředí vašeho domácího mazlíčka, poskytnutí jim chráněné a soukromé místo
Přírodní hračka, která se dá bezpečně hlodat a žvýkat
Poskytuje každodenní stomatologickou péči, která pomáhá přirozenému nošení zubů vašeho malého mazlíčka
Poskytuje emocionální a fyzickou stimulaci, která podporuje aktivní hru a udržuje vaše malé zvíře v kondici a aktivní
Poskytuje hodiny zábavy a interakce
Pomáhá předcházet nudě
Poskytuje příjemné místo pro odpočinek vašeho malého domácího mazlíčka
Přibližná měření: 23 cm Š x 27 cm L x 20 cm D

Velikost 23 cm

Přirozené hnízdo, zábavné na hubnutí

Útulné místo odpočinku

100% přirozené