TAU dog energy jehně a kuře  20kg

TAU dog energy jehně a kuře 20kg

Kompletní krmivo pro dospělé psy, vyrobené pod veterinárním dohledem z kvalitních surovin. Obsahuje 35% sušeného masa (kuřecí min.18%, jehněčí maso min.12%) a poskytuje energii díky 10% obsahu rýže. Ideální pro psy s citlivým trávením a aktivní psy.
Kód: 3
  • Hmotnost: 20 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
1 256 Kč (vč. DPH)
1 122 Kč bez DPH

Bližší specifikace

TAU Dog Energy Jehně a Kuře - 20kg je kompletní krmivo pro dospělé psy, které je vyrobené pod veterinárním dohledem z kvalitních surovin. Jeho hlavním zdrojem kvalitních bílkovin je španělské sušené maso, které tvoří 35% celkového obsahu (kuřecí min.18%, jehněčí maso min.12%).

Energetickou hodnotu zvyšuje 10% obsah rýže a kvalitní obiloviny. Olejnatá semena jsou zdrojem nenasycených mastných kyselin, které jsou důležité pro kvalitu srsti.

Obsah vitamínů a minerálů podporuje zdraví psa. Správné trávení podporují bifidobakterie, juka a prebiotika, což činí tuto recepturu zvláště vhodnou i pro psy s citlivým trávením.


Kvalitu surovin dokazuje velmi nízká hodnota popela 6,7%, což ukazuje na vysokou stravitelnost krmiva. TAU Dog Energy je doporučováno pro psy s citlivým trávením, aktivní psy nebo psy ve vyšší zátěži, jako jsou březí a kojící feny. Krmivo obsahuje všechny minerály a vitamíny potřebné pro zdravý vitální život psa a je vyrobeno bez geneticky upravovaných surovin.

 Složení TAU Dog Energy Jehně a Kuře - 20kg krmiva je pečlivě vybráno pro optimální výživu vašeho psa. Obsahuje 35% sušeného jehněčího a kuřecího masa, z toho minimálně 18% je jehněčí maso. Dalšími složkami jsou 10% rýže, kukuřičný protein a pšeničná mouka. Tuk je zastoupen kuřecím tukem a rybím olejem, který je bohatý na omega-3 mastné kyseliny. Krmivo také obsahuje řepné řízky, kuřecí játra, bífidobakterie a extrakt z rostliny yucca schidigera. Pro podporu zdravé střevní mikroflóry jsou přidány prebiotika (E. faecium), mannan-oligosacharidy a ovocné oligosacharidy. Přírodní antioxidanty, vitamíny a minerály doplňují nutriční profil tohoto krmiva a přispívají k celkovému zdraví a vitalitě vašeho psa

Složení:

Sušené jehněčí a kuřecí maso 35% (min. 18% jehněčího), 10% rýže , kukuřičný protein , pšeničná mouka ,  

kuřecí tuk , rybí olej , řepné řízky , kuřecí játra , bífidobacterias , yucca schidigera extrakt ,

prebiotika ( E. faecium ) , mannan - oligosacharidy , ovocné oligosacharidy , přírodní antioxidanty , 

vitamíny a minerály.

 

Analýza:

Hrubý protein  30%

Hrubý tuk       16%

Hrubá vláknina   2,5%

Hrubý popel   6,7%

Vlhkost   10%

Vápník  1,2%,   Fosfor  0,9%,   Sodík  0,45%

Vitamín A   20 000 UI/kg,  vitamín E 120mg/kg,  měď  15mg/kg,   B.H.T. 150mg/kg

 

  1. Krmivo obsahuje všechny minerály a vitamíny potřebné pro zdravý vitální život psa.
  2. Je vyrobeno bez geneticky upravovaných surovin, ve spolupráci s veterináři pod veterinární kontrolou .
  3. Vysoká stravitelnost,
  4. Jehněčí a kuřecí maso jako významný zdroj proteinů,
  5. Příznivý poměr kvality a ceny.