TAU dog economy hovězí 20 kg

TAU dog economy hovězí 20 kg

Kompletní krmivo pro dospělé psy, vyrobené pod veterinárním dohledem z kvalitních surovin ve Španělsku. Obsahuje 30% sušeného hovězího masa a poskytuje energii díky kvalitním obilovinám. Ideální pro psy s menší a běžnou aktivitou, pro psy s nadváhou a starší psy.

Kód: 1
  • Hmotnost: 20 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
850 Kč (vč. DPH)
759 Kč bez DPH

Bližší specifikace

TAU Dog Economy Hovězí - 20kg je kompletní krmivo pro dospělé psy, které je vyrobené pod veterinárním dohledem z kvalitních surovin ve Španělsku. Jeho hlavním zdrojem kvalitních bílkovin je španělské sušené hovězí maso, které tvoří 30% celkového obsahu. Energetickou hodnotu zvyšují kvalitní obiloviny. Olejnatá semena jsou zdrojem nenasycených mastných kyselin, které jsou důležité pro kvalitu srsti. Obsah vitamínů a minerálů podporuje zdraví psa. TAU Dog Economy je doporučováno pro psy s menší a běžnou aktivitou, pro psy s nadváhou a starší psy. Krmivo obsahuje všechny minerály a vitamíny potřebné pro zdravý vitální život psa.


Složení: Hydrolyzované hovězí maso, kukuřice, pšeničné deriváty, olejnatá semena, luštěniny, kuřecí tuk, grilované maso-přírodní aroma, pivovarské kvasnice, vitamíny a minerály

Jakostní znaky: Hrubý protein 22%, hrubý tuk 8%, hrubý popel 10%, hrubá vláknina  4%, vlhkost 10%, Ca 1,5%, P 1,3%

Dávkování je orientační na obalu. Pes musí mít přístup k vodě, skladujte na suchém místě