Symply Senior / Light Kuře 6kg

Symply Senior / Light Kuře 6kg

Krmivo pro starší psy a psy s nadváhou. 

Symply je monoproteinové krmivo. Obsahuje pouze kuřecí maso. Receptura je velmi šetrná k trávicímu traktu. 

Kompletní a vyvážená strava, která byla odborně sestavena pro psy s nadváhou, kloubními problémy, starší psy a psy,u kterých se projevuje potravinová intolerance, jak v podobě kožních problémů, tak v podobě trávicích problémů.

Kód: symplight6
  • Hmotnost: 7 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 20. 03. při objednání dnes do 10:00
Cena
867 Kč (vč. DPH)
774 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Symply má vysoký obsah masa pro lepší chuť, které váš chlupatý přítel neodolá. Symply Light/Senior je kompletní a vyvážené krmivo, které bylo odborně sestaveno pro vašeho psa s nižším obsahem kalorií a tuku. Je ideální pro starší, méně aktivní psy nebo psy s nadváhou, kteří mají sklon k přibírání na váze.

Obsahuje všechny minerální látky a vitamíny, které váš pes potřebuje pro zdravou výživu. Kuřecí maso pochází z Velké Británie, což vám přináší ty nejlepší suroviny ze zdroje, kterému můžete důvěřovat, abyste ho udrželi v kondici a zdraví.

Starší psi i psi s nadváhou mohou trpět bolestivými klouby způsobenými nadměrným opotřebením. Systém Symply Xtra Joint Health obsahuje složky, o kterých je známo, že snižují problémy s klouby a zároveň pomáhají s obnovou poškozených kloubů a chrupavek. Obsahují pouze 10% tuku, což zajištuje, že pes může sníst velkou dávku a cítit se tak plný, aniž by přibíral na váze. 

Starší psi a psi s nadváhou mohou trpět na bolest kloubů kvuli vysokému opotřebení. Symply obsahuje kloubní výživu. Množství 1700mg/kg glukosaminu, MSM a 1200mg/kg chondroitinu zajištuje stejnou dávku kloubní výživy jako specializované přípravky. Díky tomu velmi ušetříte. 

Ve výsledku je Symply senior/light ideální pro psy, kteří mají citlivé zažívání a jsou starší nebo s nadváhou. Vše to dokazují spousty spokojených zákazníků. 

Pokud hledáte plnohodnotné a kompletní krmivo pro psy s nižším obsahem tuku a kalorií, vyzkoušejte krmivo Symply pet food senior/light. Tato receptura obsahuje kuřecí maso chované na louce a je vhodná na citlivé trávení. Navíc je plná vitamínů a minerálů, které udržují imunitní systém vašeho psa silný. A co víc, vašemu psovi bude chutnat! Tato receptura je vyrobena s ohledem na starší psy, takže se u nich neobjeví žádné zažívací problémy.


    • Lahodné čerstvé kuře. Chutný a dobře stravitelný zdroj bílkovin, protože čerstvé je nejlepší! 
    • Omega oleje pro kůže a srst. Vynikající obsah omega 3 a 6, které pomáhají udržovat lesklou srst a zdravou kůži.
    • Laskavé na citlivá bříška. Vyrobeno z lehce stravitelných surovin a prebiotik pro zdravé trávení.
    • Bez pšenice a bez lepku. Náš hypoalergenní recept používá oves, který nevyvolává žádné alergie na pšenici ani lepek.
    • Snížený tuk
    • Kloubní výživa


    SLOŽENÍ: 45,5% kuře (čerstvé kuře 26%, sušené kuře 16%, kuřecí tuk 2%, kuřecí omáčka 1,5%), sladké brambory (17%), celý oves, brambory (11%), hrachový škrob, hrášek, vojtěška, lososový olej (0,8%), glukosamin (1700 mg / kg), MSM (1700 mg / kg), chondroitin (1200 mg / kg), celé vejce, prebiotika - fruktooligosacharidy (0,04%), jablko, brokolice, mrkev, brusinka, květ měsíčku lékařského , Špenát, borůvky.


    ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 23%, hrubý tuk 10%, hrubá vláknina 4%, hrubý popel 6%. Vitamin A 16,230 iu/kg, Vitamin D3 1,925 iu/kg, Vitamin E 240iu/kg. Bez barviv, chemických konzervantů a geneticky upravovaných surovin.

    ZÁKLADNÍ ZPŮSOB KRMENÍ:

    Každý pes je jedinečný a optimální množství krmení se výrazně liší v závislosti na faktorech, jako je věk, aktivita, metabolismu a životní prostředí. Jako výchozí bod doporučujeme začít na dolním konci našeho krmného průvodce a patřičně upravit. V případě, že pes vypadá nadváhu snižuje příjem potravy o 10%. V případě, že pes vypadá podváhou zvýšit příjem potravy o 10%. Pokračovat až do dosažení správné hmotnosti.

     

    VÁHA PSA DENNÍ DÁVKA
    5Kg40 - 120g
    10Kg90 - 220g
    15Kg115 - 280g
    20Kg180 - 380g
    30Kg240 - 500g
    40Kg320 - 640g
    40Kg+400 - 750g+
     

     RECENZE ZÁKAZNÍKŮ:

    ★★★★★ 

    Začal jsem jím krmit svého desetiletého labradora x německého pointera a je to báječné. Dříve dostával doplňky stravy na klouby a má operované oba křížové vazy. Od té doby, co jsem mu před půl rokem začal dávat Symply, je bez všech doplňků a má krásnou srst. Předtím vždycky ohrnoval nos nad suchým krmivem, ale tohle miluje.

    ★★★★★ David

    Můj pes po tomto krmivu zhubl 2 kg a je aktivní jako nikdy předtím. Nyní je mu 12 let, ale díky přidané péči o klouby v tomto krmivu je stále aktivní a čilý jako vždy!!

    ★★★★★

    Toto krmivo mohu vřele doporučit, můj pes zhubl 3 kg a nyní má perfektní váhu a jeho srst je v opravdu dobrém stavu a naprosto ho miluje.

    ★★★★★

    Moji starší psi jsou na něm už léta. Poskytuje našim starším psům skvělou péči o klouby.