Symply Adult Jehně a batát 12kg

Symply Adult Jehně a batát 12kg

Hypoalergenní ultraprémiové krmivo zvláště vhodné pro psy s citlivým zažíváním, jehož unikátní receptura pomáhá řešit problémy s potravinovou intolerancí a také jí předchází. Velmi vhodné pro psy s citlivou kůží a pro psy, kteří mají problémy s kvalitou srsti.

Je vyrobené v Anglii pouze z kvalitních surovin - sušené jehněčí maso, batát, mořské řasy, bez obilovin, bez kuřecího tuku či masa, bez chemických konzervantů a dochucovadel. Vysoký obsah omega 3, 6 a zinku ovlivňuje zdraví kůže a lesklou srst. Vysoká stravitelnost krmiva dovoluje podávat menší denní dávky než je obvyklé, a tím snížit náklady na krmení.

Vysoký obsah sušeného jehněčího masa - zdroje bílkovin s vynikající  stravitelností. Hypoalergenní receptura pro řešení problémů s citlivým trávením a pro předcházení  těmto problémům.


Kód: 012
  • Hmotnost: 12.5 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: Pá, 19. 04.
Cena
1 490 Kč (vč. DPH)
1 330 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Psi nemají nic raději než běhání, hraní, chytání a cákání. Vřelé objetí, pohlazení po bříšku a chutné jídlo v misce je to jediné, po čem opravdu touží.

Vytvořili jsme krmivo, které je nutričně vyvážené, plnohodnotné, přírodní, čisté a jednoduché. Je bohaté na čerstvě připravené maso, takže je snadno stravitelné a dodává jim veškerou energii, kterou potřebují, aby vám mohli ukázat, jak moc vás mají rádi. 

Naše přírodní, kompletní suché krmivo se vyhýbá složkám, o kterých je všeobecně známo, že způsobují kožní problémy, jako je pšenice a kukuřice. Hojné množství slunečnicového oleje s obsahem omega 6 zlepšuje stav kůže a srsti vašeho psa, zatímco optimální množství zinku pomáhá kůži se obnovovat. Naše lahodné jehněčí maso chované na louce pochází z Velké Británie, což vám přináší ty nejlepší suroviny ze zdroje, kterému můžete důvěřovat.


  • Lahodné čerstvé jehněčí maso. Chutné, vysoce stravitelné a plné zinku a omega olejů. Čerstvé je nejlepší!
  • Omega oleje pro kůže a srst. Vynikající obsah omega 3 a 6, které pomáhají udržovat lesklou srst a zdravou kůži.
  • Laskavé na citlivá bříška. Vyrobeno z lehce stravitelných surovin a prebiotik pro zdravé trávení.
  • Bez pšenice a bez lepku. Náš hypoalergenní recept používá oves, který nevyvolává žádné alergie na pšenici ani lepek.


SLOŽENÍ: 45,5% Jehněčí (čerstvé jehněčí 26%, sušené jehněčí 15%, jehněčí tuk 3%, jehněčí omáčka 1,5%), sladké brambory (16%), celý oves (13%), brambor (12%), hrachový škrob, hrášek, Vojtěška, lososový olej (0,8%), celé vejce, prebiotikum - fruktooligosacharidy (0,04%), jablko, brokolice, mrkev, brusinka, květ měsíčku, špenát, borůvka.

ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 19%, hrubý tuk 13%, hrubá vláknina 4%, hrubý popel 7,5%, Vitamin A 16,230 iu/kg, Vitamin D3 1,925 iu/kg, Vitamin E 240 iu/kg. Bez barviv, chemických konzervantů a geneticky upravovaných surovin.

ZÁKLADNÍ ZPŮSOB KRMENÍ:

Každý pes je jedinečný a optimální množství krmení se výrazně liší v závislosti na faktorech, jako je věk, aktivita, metabolismu a životní prostředí. Jako výchozí bod doporučujeme začít na dolním konci našeho krmného průvodce a patřičně upravit. V případě, že pes vypadá nadváhu snižuje příjem potravy o 10%. V případě, že pes vypadá podváhou zvýšit příjem potravy o 10%. Pokračovat až do dosažení správné hmotnosti.

VÁHADENNÍ MNOŽSTVÍ
5Kg75 - 125g
10Kg100 - 200g
15Kg125 - 250g
20Kg150 - 300g
30Kg225 - 400g
40Kg300 - 500g
40Kg+400g+


RECENZE ZÁKAZNÍKŮ:

★★★★★ 

Mým psům toto krmivo opravdu chutná a jejich srst je opravdu zdravá. Zkoušela jsem s nimi i jiná krmiva, ale jejich srst je matná a hodně línají

★★★★★ 

Po vyzkoušení mnoha produktů mi bylo doporučeno, abych vyzkoušel tento. Brilantní