Symply Adult kachna, krůta a batát 395 g

Symply Adult kachna, krůta a batát 395 g

Kompletní krmivo pro dospělé psy Symply Adult Kachna, krůta a sladká brambora 395 g (Symply Adult Duck & Turkey with sweet potato) Kachní a krůtí maso  (72% čerstvého masa) se sladkými bramborami vložené do praktické vaničky. Receptura grain-free neobsahující...
Kód: symkk495
  • Hmotnost: 0.4 kg
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Cena
60 Kč (vč. DPH)
54 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné

Bližší specifikace

Kompletní krmivo pro dospělé psy Symply Adult Kachna, krůta a sladká brambora 395 g (Symply Adult Duck & Turkey with sweet potato)

Kachní a krůtí maso  (72% čerstvého masa) se sladkými bramborami vložené do praktické vaničky. Receptura grain-free neobsahující obiloviny.

- kachní a krůtí maso představují zdravé, snadno stravitelné zdroje bílkovin. 
- 100% zdravé suroviny
- vysoký obsah masa pro skvělou chuť, kterou si psi zamilují
- jemné kousky masa (společně s trochou sladkých brambor) jsou připravovány pomalým procesem vaření
- Omega-6 mastné kyseliny z lososového oleje pro zdravou srst a v ideálním poměru k omega-3
- vynikající pro psy s citlivým zažíváním
- bez umělých barviv, příchutí nebo konzervačních látek
- krmiva Symply neobsahují mléčné produkty ani sóju
- veškeré maso a ryby zpracované v krmivech Symply pocházejí výhradně z Velké Británie

Společnost Symply se nepodílí na žádné formě invazivního testování na zvířatech. Nové receptury jsou zkoušeny na domácích mazlíčcích zaměstnanců nebo jejich přátel, které mají sami doma. Tato zvířata žijí úplně normální spokojený život!
K výrobě krmiv Symply je používáno pouze maso z jehňat chovaných na loukách a z krůt, kuřat a kachen, které nebyly chovány v boxech nebo klecích.
Jedná se vždy o čerstvě připravené přísady, které jsou dodávány a zpracovávány podle stejných norem, jaké jsou používány při výrobě potravin pro lidskou spotřebu.

Složení:

Kachní maso (41 %), krůtí maso (31 %), sladké brambory (batáty – 4 %), hrách (3 %), mrkev (1 %), lososový olej (0,5 %), mořské řasy, minerální látky, vojtěška (alfalfa), prebiotika – fruktooligosacharidy, brusinkový výtažek, juka.

Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky (na 1 kg): vitamin A (3a672a) 1.500 m.j., vitamin D3 (E671) 120 m.j., vitamin E (3a700) 18 mg, síran zinečnatý monohydrát (3b605) 83 mg, síran železnatý monohydrát (E1) 20 mg, síran měďnatý pentahydrát (E4) 12 mg, jodičnan vápenatý bezvodý (3b202) 0,5 mg.

Analytické složky:

Hrubý protein 11,5 %, obsah tuku 8,5 %, hrubý popel 3,5 %, hrubá vláknina 0,6 %, vlhkost 74 %.

Dávkování:

Doporučené krmné dávky jsou pouze orientační, podávané množství krmiva je třeba přizpůsobit věku, aktivitě, prostředí i kondici psa.
Pes musí mít vždy přístup k čisté a čerstvé vodě.