UGF sušený moučný červ  460g

UGF sušený moučný červ 460g

Celé larvy potemníka moučného s vysokým podílem proteinu, taurinu, železa, vitamínů, OMEGA 3, OMEGA 6 a probiotické vlákniny. Vhodné jako krmení pro ptáky, drůbež, exotické ptactvo, ryby, kočky, psy, terarijní zvířata a hlodavce. Sušený moučný červ je ideální...
Kód: 036
  • Hmotnost: 0.5 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 02. 04. při objednání dnes do 10:00
Cena
390 Kč (vč. DPH)
348 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Celé larvy potemníka moučného s vysokým podílem proteinu, taurinu, železa, vitamínů, OMEGA 3, OMEGA 6 a probiotické vlákniny. Vhodné jako krmení pro ptáky, drůbež, exotické ptactvo, ryby, kočky, psy, terarijní zvířata a hlodavce.


Sušený moučný červ je ideálním krmivem pro mnoho druhů ptáků.  Další možností je sušené moučné červy před krmením namočit do teplé vody. Změklí mouční červi se vašemu ptákovi snáze konzumují a sníží se riziko udušení.

Zatímco živí mouční červi jsou ideální pro salašníky a volavky, pro mnoho druhů ptáků na dvorku jsou nejlepší volbou sušení mouční červi. Přidáním sušených moučných červů do směsi semen poskytnete ptákům výživnou potravu po celou zimu. Sušené moučné červy lze snadno skladovat, navíc se nehejbou a nekazí. Kromě toho můžete ptákům snadno přidávat sušené moučné červy do směsi semen nebo granulí.

Proč larvy potemníka moučného?

  • Mimořádná nutriční hodnota - výjimečný zdroj proteinu, esenciálních aminokyselin, Omega 3 a Omega 6, zejména aminokyselin tyrosinu, lysinu a BCAA, vitamínů A, B-komplex (vč. vitamínu B12), minerálů Ca, Fe, Mg, P a Zn.
  • Vhodný doplněk krmiva - pro ptáky, drůbež, exotické ptactvo, ryby, kočky, psy, terarijní zvířata a hlodavce.
  • Minimální ekologická stopa - nízká emise skleníkových plynů ve srovnání s hospodářskými zvířaty - až o 99 % méně skleníkových plynů. 
  • Minimální spotřeba vody - produkce 1 kg kuřete vyžaduje 2 300 l vody, chov 1 kg vepřového 3 500 l vody, chov 1 kg hovězího masa 22 000 l vody, některé odhady dokonce hovoří o 43 000 l na 1 kg hovězího dobytka a na 1 kg larvy potemníka moučného je spotřeba vody méně než 1 l.