Škrabadlo do stropu Platino 60 x 45 x 240-260 cm světle šedá

Vaše kočka miluje vysoká místa. Často ji najdete vysoko na dveřích, ve skříni nebo na polici? Protože nevíte, která skříň bude příštím cílem vaší kočky, postavte si doma tento vysoký kočičí strom, abyste příště našli svého chlupáče tam, kde se bezpečně zabaví,...
Kód: PCT110W01
  • Hmotnost: 19 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: Pá, 19. 04.
Cena
4 190 Kč (vč. DPH)
3 463 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Vaše kočka miluje vysoká místa. Často ji najdete vysoko na dveřích, ve skříni nebo na polici? Protože nevíte, která skříň bude příštím cílem vaší kočky, postavte si doma tento vysoký kočičí strom, abyste příště našli svého chlupáče tam, kde se bezpečně zabaví, vyspí a 


OD PODLAHY KE STROPU: Až ke stropu a dolů k podlaze, tato věž pro kočky plně využívá vertikální prostor a vytváří ráj pro šplhání. Stěhujete se do nového domu? Žádný strach. Díky nastavitelné tyči na horní straně se hodí ke stropům vysokým 2,4 až 2,6 m.


MRUČENÍ SEM, MŇOUKÁNÍ TAM: Zábava se neomezuje jen na vysoká místa. Hrajte si na schovávanou ve 2 kočičích jeskyních, brousíte si drápky na škrabadle nebo na sloupcích nebo se schoulíte ve 2 koších - vaše kočky najdou radost na každé úrovni tohoto kočičího domku.


Viklání? Ani náhodou! Díky zesílené základně a sadě proti převrácení je tento kočičí stromek pevný a stabilní, takže energické kočky mohou skákat nahoru a dolů, i když jich máte několik.


NEMŮŽETE SE DOČKAT: Vaše nadšené kočky krouží kolem a nemohou se dočkat, až si nový nábytek vyzkouší? Žádný problém. Díky jednoduché konstrukci a návodu krok za krokem jej snadno sestavíte a budete své kočky následovat na návštěvu do nového domku během chvilky.

Nejdůležitější vlastnosti kočičího stromu:

Design od podlahy ke stropu pro kočky, které milují vysoké prostory;
Nastavitelná výška (2,4-2,6 m) pro různě vysoké stropy;
2 pohodlné kočičí jeskyně pro plachá koťata;
2 huňaté koše pro útulné slunění;
Škrabadlo a sloupky, které zachrání vaši pohovku před neposednými drápky;
Schodišťové uspořádání pro snadné skákání nahoru a dolů;
Vyztužená základna pro větší stabilitu.

Barva: Barva: světle šedá
Materiál: Dřevotříska, plyš, sisal
Velikost výrobku: 60 x 45 x (240-260) cm (d x š x v)
Hmotnost výrobku: 18,2 kg
Obsah balení:

Škrabadlo je dodáváno rozmontované. Složení trvá max. 30 minut v jednom člověku. 15 min ve dvou lidech

Pokud je kočičí jeskyně poškozená, včas ji opravte nebo vyměňte, abyste předešli riziku zranění v důsledku poškozených částí.