Škrabadlo Pop šedé, 49x45x120 cm

Velmi stabilní, vhodné pro více koček, kvalitní zpracování, velmi příjemné na dotyk a s velkým prostorem pro největší kočky jako jsou třeba ragdoll. 1) Všichni vylezou nahoru: Obáváte se, že vaše malé kotě nebo kočičí senior nezvládne vylézt nahoru? Díky us...
Kód: pct80w
  • Hmotnost: 14.5 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
2 190 Kč (vč. DPH)
1 810 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Velmi stabilní, vhodné pro více koček, kvalitní zpracování, velmi příjemné na dotyk a s velkým prostorem pro největší kočky jako jsou třeba ragdoll.

1) Všichni vylezou nahoru: Obáváte se, že vaše malé kotě nebo kočičí senior nezvládne vylézt nahoru? Díky uspořádání tohoto kočičího stromu, které připomíná schody, může každá kočka vylézt nahoru jako profesionální horolezec!


2) Potěšení všude kolem: 1 velké bidýlko, 2 jeskyně, 1 hamaka, 1 chlupatý míč... kde začít? To je otázka! V každém případě se vaše kočka na tomto kočičím domku plném překvapení nebude nudit.

3) Bavte se v bezpečí: Vaše energická kočka ráda skáče nahoru a dolů po kočičí věži? Žádný problém! Díky zesílené základové desce a sadě proti převrácení je tento stabilní nábytek ideální pro hraní, a to i pro více koček


4) Neodolatelné pohodlí:  Která kočka nesní o tom, že se bude válet na kočičím stromě pokrytém měkkým plyšem? A co víc, horní hrazdička je dobře polstrovaná pro ještě větší radost! Uslyšíte spoustu mručivého potěšení

Udělejte svým kočkám radost: Rozmazlujte své kočky tímto škrábacím stromem, aby se necítily osamělé, když jste pryč, a nechte je hrát si a odpočívat v pohodlí.

Ideální až pro 2 kočky o hmotnosti do 7 kg  se zesílenou deskou a sadou proti překlopení pro větší stabilitu. 2 domečky pro hraní na schovávanou a odpočinek , 1 polstrovaný pelíšek pro relaxaci.  Potaženo odolnou plyšovou látkou pro extra měkkost. Robustní sisalové sloupky pro ostření drápů.

Technické parametry

 

Název škrabadla: Pop
Výška: 120 cm
Rozměry základny: 49 x 45 cm
Průměr použitých sloupků: 7.1 cm
Hmotnost: 14,4 kg
Celková hmotnost s krabící: 15,1 kg
Počet a vělikost domků: 2 |
Počet a vělikost pelíšku: 1 | 45 x 30 cm
Max váha kočky: 2 x 7kg
Vhodné pro několik koček: ANO
Návod: ANO
Další: 1 koulička v balení,

 

1 ukotvení do zdí

Tento model je složen z

2x boudička s pro klidný spánek
1x pelíšek pro pozorování okolí
2x orozhledny
1x misa
1x ukotvení do zdí