Škrabadlo De Luxe XXL, krémové 190 x 74 x 56 cm

Škrabadlo De Luxe XXL, krémové 190 x 74 x 56 cm

Škrabadlo De Luxe XXL, ve svěžím krémovém odstínu, je vytvořeno, aby vašim kočkám poskytlo maximální pohodlí a zábavu. S rozměry 190 x 74 x 56 cm je ideální i pro větší plemena koček. Je vybaveno robustními sloupky o průměru 15 cm, což zajišťuje stabilitu i při divokých hrách. Luxusní hamaka, prostorná odpočívadla a interaktivní hračky nabídnou vašim kočkám hodiny zábavy a relaxace. Díky elegantnímu designu a prvotřídním materiálům se stane skvostným doplňkem vašeho interiéru. Udělejte radost svým kočičím společníkům a zároveň obohaťte svůj domov tímto stylovým škrabadlem.


Škrabadlo má dostatečně prostoru i pro ty největší kočky (mainky, britky, ragdoll) aby se mohly volně pohybovat a protahovat. 

  • Hmotnost: 39 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
6 900 Kč (vč. DPH)
5 702 Kč bez DPH

Bližší specifikace

S průměrem sloupků 15 cm a hmotností přes 30kg je škrabadlo pevné a stabilní. Udrží i člověka. Hamaka o velikosti 64 cm a dolní odpočívadlo o velikosti 40 x 57cm nabízejí další možnosti odpočinku a hraní.


Škrabadlo je vyrobeno z kvalitních materiálů a má jeden domeček o velikosti 46 cm, 2 plyšové pelíšky o průměru 45cm a průhlednou kopuli o velikosti 45cm a hloubce 13cm. Maximální váha kočky není omezena a škrabadlo je vhodné pro více koček. Kupte své kočce De-Luxe XXL škrabadlo a udělejte ji šťastnou!

Luxusní ráj pro vaše mazlíčky: Zažijte skutečný luxus pro vaše kočičí přátele s naším Škrabadlem De Luxe XXL. Navržené speciálně, aby bylo vhodné i pro větší plemena jako jsou Maine Coon, Britská kočka a Ragdoll, toto škrabadlo poskytuje bezkonkurenční prostor pro hraní, odpočinek a protahování.

Robustní a Stabilní Konstrukce: S průměrem sloupků 15 cm a hmotností přes30kg je škrabadlo pevné a stabilní, dokonce udrží i člověka. Kvalitní materiály zajišťují dlouhou životnost a odolnost vůči intenzivnímu používání.

Designové Ocenění: Průhledná kopule je nejen útulným místem pro vaše kočky, ale také jedinečným designovým prvkem, který získal ocenění za design v roce 2021.

Interaktivní Zábava: Tři hračky připevněné na pružných šňůrkách společně s plyšovými pelíšky a houpací sítí nabídnou vašim kočkám hodiny zábavy a relaxace.

Stylový Doplněk Vašeho Domova: Krémová barva a elegantní design se skvěle hodí do moderních interiérů, čímž se stane skvostným doplňkem vašeho domova, zatímco vaše kočky budou žít v luxusu.



Název škrabadla: De-Luxe XXL
Výška: 190 cm
Rozměry základny: 74 x 56 cm
Průměr použitých sloupků: 15.0 cm
Materiál: dřevo
Hmotnost: 30kg
Hamaka: 1 | 64 cm
Dolní odpočívadlo 1 | x 40 x 57cm
Počet a velikost domečků: 1 | x 46cm
Pelíšek 2 | plyš, 45cm
Průhledná kopule: 1 | 45cm, hloubka 13cm
Max váha kočky: bez omezení
Vhodné pro několik koček: ANO
Návod: ANO
Další:

Strom má mnoho prostoru pro odpočinek, prostornou skrýš i pro ty největší kočky. Houpací sít je nejoblíbenějším místem všech koček pro spánek a vrnění.

Průhledná kopule je jedinečný designový prvek. Kočka se v kopuli cítí bezpečně a vy ji zároveň vydíte celou.  Tento unikátní prvek škrabadla vyhrál ocenění designu 2021.

Pět různě tvarovaných velkých ploch k ležení nabízí dostatek místa i pro více koček. Tři hračky připevněné na pružných šňůrkách se postarají o zábavu.


Škrabadlo De Luxe XXL je speciálně vytvořené pro větší plemena koček jako jsou Maine Coon, Britská kočka a Ragdoll, díky jeho prostorným rozměrům a robustní konstrukci, které umožňují těmto velkým kočkám volný pohyb a protahování​1