HP Proutěný míček pro hlodavce, S 10cm

HP Proutěný míček pro hlodavce, S 10cm

Skvělé pro zlepšení prostředí každého malého zvířete. Poskytují přirozený zájem a jsou skvělým způsobem, jak malé domácí mazlíčky zabavit. Naprosto přírodní - hlodavec má tedy pocit, že je v přírodě. Speciálně vyvinutý v rámci kolekce Nature First First od s...
Značka: Happy pet
Kód: 31090
  • Hmotnost: 0.1 kg
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
70 Kč (vč. DPH)
58 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Skvělé pro zlepšení prostředí každého malého zvířete. Poskytují přirozený zájem a jsou skvělým způsobem, jak malé domácí mazlíčky zabavit.

Naprosto přírodní - hlodavec má tedy pocit, že je v přírodě.

Speciálně vyvinutý v rámci kolekce Nature First First od společnosti Happy Pet byl míč Nature First Willow Ball navržen tak, aby poskytoval hodiny zábavy a interakce vašemu malému domácímu mazlíčku, ať už se mohou hrát kdekoli, a také nabízí přirozené terapeutické vlastnosti malým domácím mazlíčkům.

Skvělý pro vylepšení vašeho domácího mazlíčka je Nature Willow Ball vyrobený z prvotřídní 100% přírodní vrby, aby lépe napodoboval položku, kterou mohou najít ve svém přirozeném prostředí. Poskytuje nezbytné obohacení jejich životů, pomáhá předcházet nudě a poskytuje jim něco přirozeného a chutného k hlodání a žvýkání.

Ideální pro pobavení každého chlupatého malého přítele, Nature First Willow Ball je ideálním způsobem, jak povzbudit vašeho malého mazlíčka, aby byl aktivnější prostřednictvím hry podporující fyzickou a duševní stimulaci. Pomáhá také udržovat zdravé zuby a zajišťuje každodenní péči o chrup díky přírodním materiálům, které pomáhají přirozenému nošení zubů vašich malých domácích mazlíčků. Jednoduše vložte do hracího pera nebo ohrady svého malého domácího mazlíčka, abyste je pobavili celé hodiny a zajistili zdravou nudu, která vám lámá nudu a okusuje výzvy, které budou milovat.

Vyrobeno ze 100% přírodní vrby (obsahuje nízké hladiny salicinu)
Poskytuje základní obohacení a napodobuje něco, co mohou najít ve svém přirozeném prostředí
Přírodní hračka, která se dá bezpečně hlodat a žvýkat
Poskytuje každodenní stomatologickou péči, která pomáhá přirozenému nošení zubů vašeho malého mazlíčka
Poskytuje emoční a fyzickou stimulaci
Povzbuzuje aktivní hru, která udržuje malé zvíře v kondici a aktivní
Poskytuje hodiny zábavy a interakce
Pomáhá předcházet nudě

Skvělé pro zlepšení prostředí každého malého zvířete. Poskytují přirozený zájem a jsou skvělým způsobem, jak malé domácí mazlíčky zabavit.

Proutí je naprosto přírodní a hlodavec má tak mnohem větší chuť si s ním hrát.

Velikost: 10cm 

Výrobek je určen pouze pro chovatelské účely. Při poškození nepokračujte ve hře. Při používání nenechávejte své zvíře bez dozoru! Výrobek není určen pro děti! používejte při teplotě 0 až 40 C. Údržba: Umývejte vlažnou vodou a osušte textílií Vyrobeno v Číně. Dovozce: RNDr. Jan Forst, Zelená 495, Horoměřice 252 62. ič: 47564644 www.jofikrmiva.cz