HP pletený míček S 9.5cm

HP pletený míček S 9.5cm

Speciálně vyvinutý v rámci kolekce Nature First First od společnosti Happy Pet, byl míč Nature First Natural Play navržen tak, aby poskytoval hodiny zábavy a interakce vašemu malému mazlíčkovi, ať už se budou hrát kdekoli. Skvělý pro vylepšení prostředí vašeh...
Značka: Happy pet
Kód: 31115
  • Hmotnost: 0.1 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: Pá, 19. 04.
Cena
117 Kč (vč. DPH)
96 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Speciálně vyvinutý v rámci kolekce Nature First First od společnosti Happy Pet, byl míč Nature First Natural Play navržen tak, aby poskytoval hodiny zábavy a interakce vašemu malému mazlíčkovi, ať už se budou hrát kdekoli.

Skvělý pro vylepšení prostředí vašeho domácího mazlíčka je Nature First Natural Play Ball vyrobený z prvotřídní kvality 100% přírodní vrby, aby více napodoboval něco, co mohou najít v jejich přirozeném prostředí. Poskytuje základní obohacení životů, pomáhá předcházet nudě a poskytuje jim něco přirozeného a chutného k hlodání a žvýkání.

Ideální pro pobavení každého chlupatého malého přítele, Nature First Natural Play Ball je ideálním způsobem, jak povzbudit vašeho malého mazlíčka, aby byl aktivnější formou podpory fyzické a duševní stimulace. Pomáhá také udržovat zdravé zuby a zajišťuje každodenní péči o chrup díky přírodním materiálům, které pomáhají přirozenému obroušení zubů vašich malých domácích mazlíčků. 

Vyrobeno ze 100% přírodní vrby (obsahuje nízké hladiny salicinu)
Poskytuje základní obohacení a napodobuje něco, co mohou najít ve svém přirozeném prostředí
Přírodní hračka, která se dá bezpečně hlodat a žvýkat
Poskytuje každodenní stomatologickou péči, která pomáhá přirozenému nošení zubů malého domácího mazlíčka
Poskytuje emoční a fyzickou stimulaci
Povzbuzuje aktivní hru, která udržuje malé zvíře v kondici a aktivní
Poskytuje hodiny zábavy a interakce
Pomáhá předcházet nudě
Průměr přibližně 9,5 cm

Play Ball je ideální pro zábavu chlupatého malého přítele. Skvělý způsob, jak povzbudit mazlíčky, aby byli více aktivní při hře. 

Vhodné a zdravé na zoubky. 

velikost: 9,5 cm

Výrobek je určen pouze pro chovatelské účely. Při poškození nepokračujte ve hře. Při používání nenechávejte své zvíře bez dozoru! Výrobek není určen pro děti! používejte při teplotě 0 až 40 C. Údržba: Umývejte vlažnou vodou a osušte textílií Vyrobeno v Číně. Dovozce: RNDr. Jan Forst, Zelená 495, Horoměřice 252 62. ič: 47564644 www.jofikrmiva.cz