Pelíšek Donut plyšový M, 50cm, sv. šedá

Pořiďte svému domácímu mazlíčkovi měkký pelíšek a zpříjemněte mu domáci dny. Pelíšek donut je vycpaný PP bavlnou a má zvýšené boky, aby se vašemu mazlíčkovi dokonale přizpůsobil. Pelíšek je mimořádně měkký a příjemný na dotek, takže se stane oblíbeným místem...
Kód: LETS380C
  • Hmotnost: 0.3 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
720 Kč
550 Kč (vč. DPH)
Sleva 24%
455 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Pořiďte svému domácímu mazlíčkovi měkký pelíšek a zpříjemněte mu domáci dny.

Pelíšek donut je vycpaný PP bavlnou a má zvýšené boky, aby se vašemu mazlíčkovi dokonale přizpůsobil. Pelíšek je mimořádně měkký a příjemný na dotek, takže se stane oblíbeným místem vaší kočky pro válení se! Vaše kočka teď bude mít klidný spánek a bude se probouzet plná energie.

Spodní část a boky jsou plně polstrované - vhodné pro udržení uvolněných svalů.

Kromě toho, že je pohodlný a útulný, působí také skvěle esteticky. Díky dokonalé kombinaci bavlny a plyše v nádherné barvě působí úžasně krásným dojmem koblížku.

Vynikající pohodlí:

Tento měkký pelíšek pro kočky je útulný, pružný a zakončený umělou huňatou kožešinou, připomíná tak kožich od maminky! Umožní vaší kočce klidný spánek. Bezpečné materiály pro domácí mazlíčky: Vyrobeno z netoxických materiálů a odolného plyše.

Pokyny pro péči:

Lze prát v pračce - bezpečně v pračce i sušičce. Zvolte studený a jemný cyklus. Nebělit.

Složení:

PP bavlna Polstrovaný interiér s měkkými stěnami Protiskluzové dno Super měkký a plyšový Dodává se v několika atraktivních barvách K dispozici ve velikostech: M, 50cm a L, 60cm