• -29%
POSLEDNÍ KUSY, Kiwi Walker Running pelíšek ortopedický L modrá 75x50x24cm

POSLEDNÍ KUSY, Kiwi Walker Running pelíšek ortopedický L modrá 75x50x24cm

Kiwi Running ortopedický pelíšek je umyvatelný z pamětové pěny. Má oboustraný polštář (z jedné strany teplý fleece z druhé chladnější polyester) Rozložitelný.  Všechny produkty Kiwi jsou zaměřeny na kvalitu.  Proti skluzový spodek, kopíruje tvar páteře. 
Značka: Kiwi walker
Kód: Runmo
  • Hmotnost: 2 kg
Dostupnost: Skladem (2-5 ks)
Doručení: 02. 04. při objednání dnes do 10:00
Cena
2 399 Kč
1 700 Kč (vč. DPH)
Sleva 29%
1 405 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Jedinečný pelíšek využívající stejnou inovativní paměťovou pěnu, která se používá při výrobě vysoce kvalitních postelí a polštářů pro lidi. Tato pěna, mimořádně poddajná a hypoalergenní, je navržena tak, aby se přizpůsobila tvaru těla vašeho mazlíčka, snižující tlak na klouby a zachovávající páteř v optimálním postavení.

Ideální volba pro psy trpícími kloubními obtížemi či pro starší jedince. Každý pelíšek je vybaven inovativní technologií Kiwi Memory Foam Sandwich, kombinující ortopedickou paměťovou pěnu s pevnou a prodyšnou vrstvou.

Díky této unikátní kombinaci materiálů jsou naši mazlíčci zajištěni maximální pohodlí a opora, i když pelíšek stojí na tvrdém povrchu. Navíc díky Kiwi Easy-Clean System lze tento pelíšek snadno rozložit na jednotlivé části, které lze jednoduše vyprat a vyčistit, čímž se zajišťuje jednoduchá péče a hygiena.

Rozměry: 75 x 50 x 24 cm

Potah lze ručně prát maximálně při teplotě 30 stupňů