• -36%
Jofi Snack kuřecí s jahodou 500g, EXP 4/24

Jofi Snack kuřecí s jahodou 500g, EXP 4/24

Jste připraveni dopřát svému pejskovy chuťový zážitek? Jofi Snack kuřecí s jahodou - jedinečná kombinace kuřecího masa a sladkých jahod, která je odlišuje od ostatních. Víme, co si myslíte - jahody pro psy? Rozhodně! Při použití v malém množství mohou jahody poskytnout příval chuti a zároveň nabídnout řadu zdraví prospěšných látek. Jahody jsou bohaté na důležité vitamíny a antioxidanty, které přirozeně podporují celkovou pohodu vašeho psa. Jemná sladkost jahod navíc dokonale doplňuje kuřecí maso, takže Jofi Snacks jsou neuvěřitelně atraktivní volbou i pro ty nejvybíravější jedlíky.
Značka: Jofi
Kód: JS3c
  • Hmotnost: 0.5 kg
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Cena
250 Kč
159 Kč (vč. DPH)
Sleva 36%
142 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné

Bližší specifikace

Když jde o vašeho chlupatého společníka, stačí jen ty nejlepší ingredience. Proto jsou Jofi Snacks vyráběny s maximální péčí, s použitím vysoce kvalitního kuřecího masa a pravých jahod. Nevěříme na umělé příchutě ani přísady, protože víme, že váš pes si zaslouží to nejlepší. Chutný tréninkový pamlsek z kuřecího masa s jahodami. Vhodný i pro menší psy a kočky (vel. kostičky: cca 2x2cm)

 

Složení: Kuřecí maso 92% , škrob 2.5%, jahoda 2% glycerin1.5%minerální látky 0,5% ,sorbit 1.5% 

Jakostní znaky: Hrubý protein 25%, Hrubý tuk 4%, Hrubávláknina 1%,Hrubý popel 5%, Vlhkost 18% 

Podávejte jako příležitostný pamlsek. Zajistěte  zvířeti přístup k čerstvé vodě. Skladujte při teplotě  do 20 ° a relativní vlhkosti vzduchu do 60%. Po otevření co nejdříve spotřebujte.  Není určeno k lidské spotřebě.