Building Block Maze hračka pro větší papoušky 37cm

Building Block Maze hračka pro větší papoušky 37cm

Building Block Maze z řady The Bird House od Happy Pet je navržena speciálně pro papoušky a větší ptáky. Tato pestrobarevná hračka je vyrobena ze dřeva a je bezpečná pro ptáky díky použití netoxických barev a barviv. Je ideální pro podporu přirozeného chování, jako je žvýkání a hraní, a pomáhá předcházet nežádoucímu vytrhávání peří.
Značka: Happy pet
Kód: 00793
  • Hmotnost: 0.1 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
350 Kč (vč. DPH)
289 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Představujeme Building Block Maze z řady The Bird House od Happy Pet - dokonalou hračku pro rozzáření každé klece a poskytnutí hodin radosti vašim opeřeným přátelům. Tato hračka je speciálně navržena pro papoušky a větší ptáky a přináší barvu a zábavu do jejich každodenního života.

Nechte svého ptáka objevovat a dobrodružství začít:

  • Barevný ráj: S pestrobarevným designem a různými tvary, tato hračka je vizuální hostinou pro vaše pernaté přátele a dodává dynamiku do jejich prostředí.
  • Bezpečnost na prvním místě: Vyrobeno z vysoce kvalitního dřeva a zaručeně bezpečných, netoxických barev a barviv. Ujistěte se, že váš pták si hraje v bezpečí.
  • Stimulace myšlení a těla: Podporuje žvýkací instinkty a podněcuje fyzickou aktivitu. Watch as your bird navigates the maze, exploring and interacting with different textures.
  • Hračka proti nudě: Ideální pro boj proti nežádoucímu trhání peří, tato hračka udržuje vašeho ptáka zaměstnaného a mentálně stimulovaného.

Proč si vybrat Building Block Maze?

  • Velikost pro velké ptáky: Speciálně navrženo pro žaka, kakadu a jiné ptáky podobné velikosti.
  • Dlouhá životnost: Odolná a pevná konstrukce zajišťuje, že hračka vydrží nápory i těch nejaktivnějších ptáků.
  • Snadná instalace: Jednoduše připevníte do klece a sledujete, jak vaše pernatá kouzla začínají objevovat nové možnosti hraní.

Pro majitele, kteří chtějí víc:

Chcete pro svého papouška nebo velkého ptáka něco více než jen hračku. Chcete jim dát prostředí, které podněcuje jejich přirozenou zvědavost a hraní. S Building Block Maze od Happy Pet přinášíte do života vašeho pernatého mazlíčka radost, barvy a dobrodružství.


DÉLKA (S ŘETÍZKEM): 37 CM ŠÍŘKA: 14 CM