Gourmet Gold Cat kousky ve šťávě 8 x 85 g

Gourmet Gold Cat kousky ve šťávě 8 x 85 g

Podobně jako lidé i kočky mají rády rozmanitost v jídle. Vaše kočka si každý den zaslouží tu nejchutnější a nejpestřejší stravu.Gourmet Gold nyní přichází s širokou nabídkou textur a příchutí pro každý den. Skvělá a vytříbená menu jsou připravena z těch nejl...
Značka: Gourmet
  • Hmotnost: 0.8 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
135 Kč (vč. DPH)
121 Kč bez DPH

Bližší specifikace

  • Podobně jako lidé i kočky mají rády rozmanitost v jídle. Vaše kočka si každý den zaslouží tu nejchutnější a nejpestřejší stravu.

    Gourmet Gold nyní přichází s širokou nabídkou textur a příchutí pro každý den. Skvělá a vytříbená menu jsou připravena z těch nejlepších ingrediencí tak, aby uspokojila i ty nejvybíravější kočičí jazýčky. Konzervy neobsahují žádná chemická aditiva, sóju ani geneticky modifikované suroviny, naopak je plná kvalitního masa. Skvělá volba v poměru kvality a ceny.

    Obsah balení:

    2 x Gourmet Gold cat konzerva s hovězím ve šťávě
    2 x Gourmet Gold cat konzerva s krůtou a kachnou ve šťávě
    2 x Gourmet Gold cat konzerva s lososem a kuřetem ve šťávě
    2 x Gourmet Gold cat konzerva s kuřetem a játry ve šťávě

    Krmný návod: Dospělou kočku (o průměrné hmotnosti 4 kg) krmte 4 konzervami denně, nejméně ve dvou samostatných dávkách (porcích). Individuální potřeby se mohou lišit a krmnou dávku je proto nutné přizpůsobit tak, aby si Vaše kočka udržela optimální hmotnost. Březí a kojící kočky krmte podle jejich potřeby. Podávejte při pokojové teplotě. Čistá čerstvá voda by měla být vždy k dispozici.

    Celková hmotnost: 680 g