Felix Purina fantastic s lososem a platýsem v želé 4 x 100g

Felix Purina fantastic s lososem a platýsem v želé 4 x 100g

Složení S LOSOSEM: maso a vedlejší výrobky živočišného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (losos 4 %), minerální látky, cukry. S PLATÝSEM: maso a vedlejší výrobky živočišného původu, bílkovinné extrakty rostlinné...
Značka: Felix
  • Hmotnost: 0.4 kg
Dostupnost: Skladem (2-5 ks)
Doručení: 02. 04. při objednání dnes do 10:00
Cena
58 Kč (vč. DPH)
52 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Složení

S LOSOSEM: maso a vedlejší výrobky živočišného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (losos 4 %), minerální látky, cukry. S PLATÝSEM: maso a vedlejší výrobky živočišného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (platýs 4 %), minerální látky, cukry.

FELIX Fantastic je řada lahodných krmiv, které vypadají a voní tak masově, že působí jako jídlo uvařené Vámi samotnými. Speciálně připravená z jemných masových kousků ve šťavnatém želé budou Vaší kočce připadat neodolatelná při každém krmení. 

Dospělou kočku o průměrné hmotnosti 4 kg krmte 3 až 4 kapsičkami denně, nejméně ve dvou samostatných krmných dávkách (porcích). Krmné dávky jsou určené pro kočky s normální aktivitou v přirozeném prostředí. Individuální potřeby se mohou lišit a krmnou dávku je proto nutné přizpůsobit tak, aby si Vaše kočka udržela optimální hmotnost. Podávejte při pokojové teplotě. Čistá čerstvá voda by měla být vždy k dispozici.