Felix Sensations Multipack 24 x 85 g v želé hovězí s rajčaty,kuře s mrkví, kachna se špen

Felix Sensations Multipack 24 x 85 g v želé hovězí s rajčaty,kuře s mrkví, kachna se špen

Kapsičky pro kočky Felix obsahují masové kousky s patrnými masovými vlákny, kousky hovězího masa obklopuje šťavnaté želé. Každá receptura kasiček Felix nabízí nové chuťové možnosti a kombinace ať už včetně zeleniny nebo kapsičky zeleniny prosté. Každá kapsička Felix představuje právě jednu čerstvou krmnou dávku, tedy snídani, oběd a večeři.

Doporučená denní dávka 3-4ks kapsičky Felix 100g pro 1 kočku (4kg)

Kočkám podáváme krmivo ohřáté na pokojovou teplotu. Čerstvá voda by měla být po celou dobu k dispozici. Dávky krmiva lze upravit dle hmotnosti kočky. Po otevření obalu skladujte v chladničce a spotřebujte do 24h.

Značka: Felix
Kód: fel-sens-24
  • Hmotnost: 2.5 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 02. 04. při objednání dnes do 10:00
Cena
300 Kč (vč. DPH)
268 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Složení:

S hovězím v želé s rajčaty: maso a výrobky živočišného původu* (14 %, z toho hovězí 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, zeleniny (0,9 % sušených rajčat, odpovídá 11 % rajčat v želé), minerální látky, cukry
S kuřetem v želé s mrkví: maso a výrobky živočišného původu* (14 %, z toho kuře 8 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, zeleniny (0,7 % sušené mrkve, odpovídá 8,5 % mrkve v želé), minerální látky, cukry.
S kachnou v želé se špenátem: maso a výrobky živočišného původu* (14 %, z toho kachna 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, cukry, zeleniny (0,3 % sušeného špenátu, odpovídá 4 % špenátu v želé)
S jehněčím v želé s příchutí zvěřiny: maso a výrobky živočišného původu* (14 %, z toho jehněčí 4 %, zvěřina 1 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, cukry
*kousky: 44 % masa a výrobků živočišného původu