Doggies snack M, losos & arktický kril, 200g

Doggies snack M, losos & arktický kril, 200g

animALL Doggies snack salmon and arctic krill medium ball patří do řady vařených výrobků pro psy se syrovým rybím masem, arktickým krillem, lososovým proteinem a olejem.Výrobek používejte pouze jako pamlsek nebo odměnu při výcviku. Nejde o klasické krmivo, ale...
Kód: 16534
  • Hmotnost: 0.2 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
95 Kč (vč. DPH)
85 Kč bez DPH

Bližší specifikace

animALL Doggies snack salmon and arctic krill medium ball patří do řady vařených výrobků pro psy se syrovým rybím masem, arktickým krillem, lososovým proteinem a olejem.
Výrobek používejte pouze jako pamlsek nebo odměnu při výcviku. Nejde o klasické krmivo, ale chuťově atraktivní doplněk, určený jako odměna nebo jen k občasnému přilepšení! Proto jej nepoužívejte místo krmiva k zasycení psa, ale jen průběžně k jeho odměně.

Krmný návod: Denní dávku pro výcvik není potřeba omezovat, pokud je rozčleněna do nějakého časového období. Použijte tolik kuliček, kolik je nutné k odměně psa. Zjistěte dostatek čerstvé pitné vody. Uchovávejte na suchém a chladném místě. Po otevření co nejdříve spotřebujte. Pamlsek není určen pro konzumaci člověkem.
Pokud se pes nedopatřením dostane k pamlsku sám a sežere ho větší množství, nic se neděje! Jsou to přírodní suroviny, které ani při větším, jednorázovém příjmu, organizmus psa nijak nepoškodí.

Složení: Syrové rybí maso z tresky, hovězí moučka, lojové hovězí škvarky, hovězí kolagen, vařená pohanka a rýže, lososový protein 70 %, sušená jablečná dřeň, arktický krill, sušená vejce, rybí vývar, pivovarské kvasnice, lososový olej, červená řepa, aj. Neobsahuje drůbeží maso ani obiloviny!

Hmotnost: 200 g