JW Bulík superodolný  M, 17cm, modrá

JW Bulík superodolný M, 17cm, modrá

JW Megalast Long Dog Medium je první hračka Megalast z TPR s pískátkem. Tato odolná, plovoucí, 100% recyklovatelná hračka má pískací zvuk, po kterém psi touží. Dlouhý pes má tvar těla, který je pro psy snadno uchopitelný Tato rozkošná barevná hračka se brzy stane novým nejlepším přítelem vašich psů. Jsou mega silné, mega skákací a mega zábavné. Hračky Megalast jsou vyráběny v USA v zařízení využívajícím solární energii. Vhodné pro psy malých a středních.
Kód: JW46310
  • Hmotnost: 0.2 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
225 Kč (vč. DPH)
186 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Tato dlouhotrvající odolná hračka zvládne opravdovou zátěž. Dlouhého psa si jistě zamilujete nejen kvuli výdrži, ale také díky snadnému uchopení ideálnímu pro házení a aport.  Hračka navíc voní vanilkou. Pro vašeho pejska to bude nový nejlepší kamarád. Příjemná a odolná hračka z přírodního kaučuku se ukázala být tím nejlepším materiálem, který uspokojí instinkt psa žvýkat. Navíc díky dobrému tvaru je lehce uchopitelná pro psa. 


Hračka pro psy Megalast je vyrobená z Megalastomeru, odolného materiálu TPR (Thermo Plastic Rubber). Tyto hračky Made-In-USA jsou napuštěny vanilkou. Hračka pro psy Megalast je hračka, kterou si váš pes určitě zamiluje, protože se snadno uchopuje a je ideální pro házení a aportování! Tato hračka pro psy s dlouhou životností je vyrobena ze superpevného megalastomeru, takže vydrží nápor. poddajný, pružný přírodní kaučuk se osvědčil jako nejlepší materiál, který uspokojí běžnou touhu psa po žvýkání. jsou mega silné, mega skákací a mega zábavné.


Je to jediná hračka z Megalastomeru, která píská.


Výrobek je určen pouze pro chovatelské účely. Při poškození nepokračujte ve hře. Při používání nenechávejte své zvíře bez dozoru! Výrobek není určen pro děti! používejte při teplotě 0 až 40 C. Údržba: Umývejte vlažnou vodou a osušte textílií Vyrobeno v Číně. Dovozce: RNDr. Jan Forst, Zelená 495, Horoměřice 252 62. ič: 47564644 

www.jofikrmiva.cz