Beaphar DIAZ antiparazitní obojek pro psy 65 cm

Beaphar DIAZ antiparazitní obojek pro psy 65 cm

S blechami a klíšťaty se v životě setká téměř každý pes. Je proto třeba zajistit vašemu čtyřnohému miláčkovi ochranu, která se o tyto škodlivé parazity postará. A právě takovou ochranou je antiparazitní obojek Beaphar DIAZ s aktivní látkou diazinon, která efek...
Značka: Beaphar
Kód: beapdiaz65
  • Hmotnost: 0.2 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 20. 03. při objednání dnes do 10:00
Cena
225 Kč (vč. DPH)
186 Kč bez DPH

Bližší specifikace

S blechami a klíšťaty se v životě setká téměř každý pes. Je proto třeba zajistit vašemu čtyřnohému miláčkovi ochranu, která se o tyto škodlivé parazity postará. A právě takovou ochranou je antiparazitní obojek Beaphar DIAZ s aktivní látkou diazinon, která efektivně hubí blechy i klíšťata. Tento obojek černé barvy je voděodolný a vhodný pro všechny psy od 6 měsíců věku.

 

Nepustí parazity k tělu

Ničí vás neustálé drbání vašeho pejska? Nebaví vás věčné odstraňování klíšťat z kožichu? Pořiďte svému pejskovi voděodolný antiparazitní obojek Beaphar DIAZ, který efektivně hubí oba tyto škodlivé parazity! Aktivní látka diazinon je vysoce účinná a po dlouhých 6 měsíců se bude starat o to, aby vašemu pejskovi nic nepilo krev. Obojek je vhodný pro všechny psy starší 6 měsíců.