Antos Adventní kalendář kočka, 200g

Antos Adventní kalendář kočka, 200g

Velká zábava pro kočku i pro pána.S vánočním adventním kalendářem Antos pro kočky si můžete před velkými svátky dopřát něco výjimečného. S tímto adventním kalendářem plným lahodných masových pochoutek si rozbalte radost z kouzelných Vánoc.
  • Hmotnost: 0.2 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: Čt, 25. 04.
Cena
250 Kč (vč. DPH)
223 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Vánoční Adventní Kalendář pro Kočky

Vstupte do kouzelného světa Vánoc plného milých překvapení pro vaše elegantní kočičí společníky! Otevřete každý den nové okénko a dopřejte vaší kočce lahodné dobroty z našeho Vánočního Adventního Kalendáře pro Kočky!


24 Dny Radosti a Vánočních Pochoutek!

Každé okénko skrývá malý kousek štěstí pro vaši kočku. Kvalitní sušené maso, pečlivě vybrané a připravené s láskou, aby pro vaše kočičí přátelé byly Vánoce plné lahodných okamžiků.


Pro Kočky Všech Velikostí a Pohlaví!

Ať máte hravé kotě nebo klidnou kočku, naše lahodné pochoutky jsou přizpůsobeny pro všechny velikosti a typy koček. Každá kočka si najde to své!


Den Co Den Nové Vánoční Překvapení!

Nechte vaši kočku zažít kouzlo Vánoc každý den od 1. do 24. prosince. Otevírejte okénka a sledujte, jak se vaše kočka těší na další chvilky vánoční radosti!


Vytvořte Si Vánoce Plné Lásky pro Vaši Kočku!

Vánoční Adventní Kalendář pro Kočky - protože každá kočka si zaslouží trochu vánoční nálady a potěšení. Zakupte náš kalendář a udělejte z Vánoc nezapomenutelný čas i pro vašeho chlupatého přítele!