Advantix S.O. pes 4-10 kg a.u.v. sol 1 x 1 ml

Advantix S.O. pes 4-10 kg a.u.v. sol 1 x 1 ml

Advantix spot-on je antiparazitikum pro ochranu před klíšťaty, blechami, komáry a moskyty u psů. Účinnost proti napadení blechami a klíšťaty trvá až 4 týdny a repelentní účinek poskytuje na 2 až 4 týdny. Jedna pipeta 1,0 ml je určená pro psa o hmotnost...
Značka: Advantix
Kód: adv4-10
  • Hmotnost: 0.2 kg
Varianty
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 02. 04. při objednání dnes do 12:00
Cena
300 Kč (vč. DPH)
248 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Advantix spot-on je antiparazitikum pro ochranu před klíšťaty, blechami, komáry a moskyty u psů. Účinnost proti napadení blechami a klíšťaty trvá až 4 týdny a repelentní účinek poskytuje na 2 až 4 týdny. Jedna pipeta 1,0 ml je určená pro psa o hmotnosti 4 - 10 kg.

Výhody:

  • Jedna aplikace chrání až 4 týdny dle druhu parazita
  • Má repelentní a akaricidní účinek proti vybraným druhům – odpudí a zahubí parazita dříve, než se stačí zakousnout a přenést nebezpečné nemoci
  • Účinně chrání před širokou škálou vnějších parazitů (klíšťata, blechy, komáři, bodavé mouchy, všenky)
  • Je voděodolný – účinkuje i po namočení zvířete
  • Je vhodný pro štěňata od 7 týdnů věku a váhy alespoň 1,5 kg, i pro březí a laktující feny

Složení:

Každá pipeta 1,0 ml obsahuje: Imidaclopridum 100 mg, Permethrin 500 mg, Butylhydroxytoluen, kyselina citrónová, střední nasycené triacyglyceroly, Methylpyrrolidon.

Použití:

Použití u psů a štěňat starších 7 týdnů a vážících více než 1,5 kg. Aplikujte 1 pipetu na kůži mezi lopatkami tak, aby se obsah vyprázdnil přímo na kůži. Minimální interval mezi aplikacemi je 4 týdny. Nepoužívat u koček!

 
 
Ověřeno našimi