animALL Mini Turkey & Duck 2 kg

animALL Mini Turkey & Duck 2 kg

Vysoce kvalitní, vysokoproteinové a bezlepkové granule s příchutí krůty a kachny, ideální pro malá plemena a štěňata. Obsahuje 1,2 kg čerstvého masa na 1 kg granulí, s lehce stravitelnými batáty a obohaceno o beta-glukany pro podporu imunity. Bez umělých konzervantů, barviv a GMO.
  • Hmotnost: 2 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
252 Kč (vč. DPH)
225 Kč bez DPH

Bližší specifikace

animALL Mini Turkey & Duck jsou vysokoproteinové bezlepkové psí granule v příchuti krůta a kachná vhodné zejména pro malá plemena a štěňata. Toto lehce stravitelné originální krmivo s batáty je doplněno o beta-glukany podporující imunitu.
Na výrobu 1 kg krmiva bylo použito 1,2 kg čerstvého masa. Neobsahuje umělé konzervanty, barviva, ani GMO.

Krmný návod: Viz obal. Doporučujeme zvolit ideální krmnou dávku pro psa podle jeho věku, tělesné váhy a aktivity. Předpokládáme, že každý chovatel nastaví krmnou dávku individuálně podle potřeb svého psa, a proto jsou hodnoty krmných dávek pouze orientační a doporučené. Skutečná potřeba potravy závisí na plemeni, aktivitě a věku psa. Krmné dávky doporučujeme rozdělit štěňatům na 3-5, dospělým psům na 2 krmné dávky/den. Krmivo můžete podávat suché, nebo mírně navlhčené. Nezapomeňte, že pes musí mít k dispozici vždy dostatečné množství čerstvé vody.

Složení: Dehydrované krůtí a kachní maso (32 %), sušené batáty, sušené brambory, krůtí tuk (14 %), ovesné vločky (8 %), jehněčí játra (5 %), sušená dýně (2 %), sušená jehněčí játra (2 %), kukuřičné lupínky, sušená mrkev (1,2 %), lněné semínko, extrakt z čekanky, sušené bylinky (petržel, rozmarýn, čekanka), beta glukany, směs vitamínů a minerálů.

Hmotnost: 2 kg