ANIMALL FISH & SWEET POTATO 1,5 kg

ANIMALL FISH & SWEET POTATO 1,5 kg

animALL Fish & Sweet Potato jsou za studena lisované hypoalergenní granule s vysokýmpodílem masa z lososa, doplněného o zdravé batáty a skvělou příchuť brusinek, zeleného čaje i medvědího česneku. Pro zdraví jsme přidali lososový olej, lněné semínko, mořskou ř...
  • Hmotnost: 1.5 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: Čt, 18. 04.
Cena
262 Kč (vč. DPH)
234 Kč bez DPH

Bližší specifikace

animALL Fish & Sweet Potato jsou za studena lisované hypoalergenní granule s vysokým
podílem masa z lososa, doplněného o zdravé batáty a skvělou příchuť brusinek, zeleného čaje i medvědího česneku. Pro zdraví jsme přidali lososový olej, lněné semínko, mořskou řasu, kvasnice, vitamíny i minerály. Zcela bez konzervantů, barviv, GMO.

Výhody krmiv animALL
Za studena lisované a zdravejší - Jedinečná metoda zpracování zachovává všechny živiny v původní podobě. Prospívá trávení, dobré kondici psa i jeho srsti.
Pestré slození s ovocem a bylinkami - Oblíbené druhy masa a k němu kousky ovoce, voňavé bylinky, zdravý lososový olej a další nevšední příchutě.
Vhodné pro štenata i psí seniory - Komplexní zdravé granule pro psy každého věku, aktivity i velikosti. Budou chutnat vaší čivavě, jezevčíkovi i labradorovi.
Neobsahují chemii, GMO ani sóju - Žádná barviva, konzervanty, alergeny nebo genetický modifikované potraviny. Jen přírodní chuť a vůně pro zdraví.

Krmný návod: Viz obal. Doporučujeme zvolit ideální krmnou dávku pro psa podle jeho věku, tělesné váhy a aktivity. Předpokládáme, že každý chovatel nastaví krmnou dávku individuálně podle potřeb svého psa, a proto jsou hodnoty krmných dávek pouze orientační a doporučené. Skutečná potřeba potravy závisí na plemeni, aktivitě a věku psa. Krmné dávky doporučujeme rozdělit štěňatům na 3-5, dospělým psům na 2 krmné dávky/den. Krmivo můžete podávat suché, nebo mírně navlhčené. Nezapomeňte, že pes musí mít k dispozici vždy dostatečné množství čerstvé vody.

Složení: Losos (35 %), sladké brambory (6 %), lososový olej, brusinky, extrakt ze zeleného čaje, jablečné výlisky, lněné semínko, svatojánský chléb, hydrolyzovaná játra, kvasnice, hrášek, mořská řasa, mrkev, mix bylinek (petržel, rozmarýn, kopřivy, heřmánek, tymián, šalvěj, koriandr, listy pampelišky, lékořice, řeřicha, medvědí česnek), yucca schidigera, glukosamin–HCl,
chondroitin sulfát, slunečnicový olej, bramborové vločky, prášek z bramborového pyré.

Hmotnost: 1,5 kg