ANIMALL CHICKEN & TROUT 5 kg

ANIMALL CHICKEN & TROUT 5 kg

animALL Chicken & Trout je vyvážená a chutná kombinace kuřecího a rybího masave zdravém a dobře stravitelném krmivu. Aktivním psům i starším psím gurmánům bude chutnat příchuť škvarků, jablka a tymiánu. Jejich zdraví prospějí listy pampelišky, červená řepa, lo...
  • Hmotnost: 5 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: St, 17. 04.
Cena
535 Kč (vč. DPH)
477 Kč bez DPH

Bližší specifikace

animALL Chicken & Trout je vyvážená a chutná kombinace kuřecího a rybího masa
ve zdravém a dobře stravitelném krmivu. Aktivním psům i starším psím gurmánům bude chutnat příchuť škvarků, jablka a tymiánu. Jejich zdraví prospějí listy pampelišky, červená řepa, lososový olej, minerály a vitamíny.

Výhody krmiv animALL
Za studena lisované a zdravejší - Jedinečná metoda zpracování zachovává všechny živiny v původní podobě. Prospívá trávení, dobré kondici psa i jeho srsti.
Pestré slození s ovocem a bylinkami - Oblíbené druhy masa a k němu kousky ovoce, voňavé bylinky, zdravý lososový olej a další nevšední příchutě.
Vhodné pro štenata i psí seniory - Komplexní zdravé granule pro psy každého věku, aktivity i velikosti. Budou chutnat vaší čivavě, jezevčíkovi i labradorovi.
Neobsahují chemii, GMO ani sóju - Žádná barviva, konzervanty, alergeny nebo genetický modifikované potraviny. Jen přírodní chuť a vůně pro zdraví.

Krmný návod: Viz obal. Doporučujeme zvolit ideální krmnou dávku pro psa podle jeho věku, tělesné váhy a aktivity. Předpokládáme, že každý chovatel nastaví krmnou dávku individuálně podle potřeb svého psa, a proto jsou hodnoty krmných dávek pouze orientační a doporučené. Skutečná potřeba potravy závisí na plemeni, aktivitě a věku psa. Krmné dávky doporučujeme rozdělit štěňatům na 3-5, dospělým psům na 2 krmné dávky/den. Krmivo můžete podávat suché, nebo mírně navlhčené. Nezapomeňte, že pes musí mít k dispozici vždy dostatečné množství čerstvé vody.

Složení: Kuřecí maso mleté (18%), maso ze pstruha (4%), škvarky (10%), lososový olej, jablečné výlisky, svatojánský chléb, hydrolyzovaná játra, řepné řízky, kvasnice, hrášek, mořská řasa, mix bylinek (petržel, rozmarýn, kopřivy, heřmánek, tymián, šalvěj, koriandr, listy pampelišky, lékořice, řeřicha, medvědí česnek), yucca schidigera, slunečnicový olej, minerály (uhličitan vápenatý, monokalciumkarbonát, chlorid sodný), antioxidanty, vaječný prášek, kukuřice.

Hmotnost: 5 kg