animALL - Kuře & Zelenina 3kg

animALL - Kuře & Zelenina 3kg

Kvalitní krmivo pro všechna věková stádia psů, od štěňat až po seniory. Toto monoproteinové krmivo je vyrobeno z 1,2 kg čerstvého kuřecího masa na 1 kg granulí, je lehce stravitelné a bez chemie. Nabízí skvělou chuť a vůni díky přirozeným ingrediencím, jako jsou kuřecí játra a tuk. Obsahuje batáty, brambory a bylinky, zajišťující vlákninu a nutrienty. Je bezlepkové, nízko-obilné a obohaceno o beta-glukany pro imunitu. Ideální volba pro zdravou stravu bez alergenů a umělých přísad
  • Hmotnost: 3 kg
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
Doručení: 03. 04. při objednání do zítra 10:00
Cena
295 Kč (vč. DPH)
263 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Granule animALL - Kuře & Zelenina: Kompletní výživa pro psi všech věkových kategorií

  • Vysoký obsah čerstvého kuřecího masa: Každý kilogram granulí je vyroben z 1,2 kg čerstvého kuřecího masa, což zaručuje vysoký obsah bílkovin a lehkou stravitelnost.
  • Monoproteinové krmivo: Ideální pro psy s citlivým zažíváním, nabízí jednoduchost a čistotu monoproteinové diety.
  • Přírodní složení: 100% přírodní ingredience bez chemie, GMO, konzervantů a umělých barviv.
  • Podpora imunity a kondice: Obsahuje beta-glukany, které podporují imunitní systém a celkovou kondici psa.
  • Hypoalergenní složky: Obsahuje batáty a brambory pro doplnění vlákniny, lněné semínko, mrkev, a dýni, které podporují zdravé trávení.
  • Kloubní zdraví: Doplněk glukosaminu a chondroitinu posiluje a chrání klouby psa.
  • Přírodní chutnost: Kuřecí játra a tuk zvyšují chuťovou atraktivitu krmiva, což uspokojí i ty nejvybíravější chlupáče.
  • Cold-Pressed technologie: Lisování za studena zachovává všechny živiny a přirozené vlastnosti surovin.
  • Kompletní nutriční profil: Krmivo obsahuje široký spektrum vitamínů a minerálů, včetně vitaminů A, D3, E, B-skupiny, železa, mědi a zinku, zajišťující vyváženou a kompletní výživu pro psy



složení:

Dehydrované hovězí  maso (31 %), sušené batáty, sušené brambory, hovězí tuk (13 %), ovesné vločky (8 %), jehněčí játra (5 %), sušená dýně (2 %), sušená vepřová játra (2 %), kukuřičné lupínky, sušená mrkev (1,2 %), lněné semínko, extrakt z čekanky, sušené bylinky (petržel, rozmarýn, čekanka), beta glukany, extrakt z chrupavky, směs vitamínů a minerálů. ADITIVA (na kg); Nutriční doplňkové látky: Vitamin A 17331 IU, vitamin D3 1733 IU, vitamin E 173 mg, vitamin B1 5,09 mg, vitamin B2 9 mg, vitamin B6 6,9 mg, vitamin B12 0,07 mg, vitamin C 121 mg, niacin 43,1 mg, kyselina pantotenová 17,8 mg, kyselina listová 0,69 mg, biotin 0,43 mg, jód 4,6 mg, selen 0,38 mg, železo 101 mg, měď 12,1 mg, zinek 129 mg, mangan 12,1 mg, cholinchlorid 1872 mg, glukosamin 404 mg, chondroitin sulfát 353 mg. Antioxidanty: výtažky z rostlinných olejů bohaté na tokoferol.


Hmotnost: 3 kg